2789
یادش به خیر دوره دانشجوییمون چه قدر میرفتیم سر تخت طاووس، ساندویچ هایدا میخوردیم !! بعدش هم اون رستوران هانی بغل دستشو بگو!!! شیشلیکاش!!!!!!!!!!!!!!!!!! کشک بادمجون و شامی پوکش!!!!!!!!!! ته چین!!!! جوجه کباب مخصوصش!!!!!!!!!! ماست و خیارش!!!!!!!!!!!! آلبالو پلو!!!!!!!!!!
من میخوام برم ایراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان!!
ولی غذا هامو که خوردم برمیگردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واااااااااااااااااااااااااای بنفشه از هایدا و هانی گفتی و کردی کبابم !!!

اتفاقا من محل کار تخت طاووس بود سر میرزای شیرازی آآآآآآآآآی هایدا میخوردم آآآآی هانی میرفتم باقالی پلوهاش رو جا انداختی بهههههههههههه بهههههههههههههههههه
من که برای نهار آبگوشت گذاشتم بس که شماها برف برف کردین هییییییییییییییییییییییییی من جو گیر شدم که باید آبگوشت خوروووون راه انداخت البته اینجا هم نسبتا دما پایین اومده واسه ما سوسوولا کمی سرد شده اومده رو 40 درجه !!!!
سلام عزیزانم.. مریم جون دیروز در حاله کیک پزیدن و سلمون پختن و چایی گذاشتن واسه جناب شوشو..هی این سوسن خانم رو زمزمه میکردم یه انرژی میداد خفن خطری به مولا.... بابا آبجی دمت گرم هوارتا.. شوشو هم که اومد خونه بنده خدا تعجب کرد گفت ببخشید شما مهبانو خانوم رو ندیدین ؟ گفتم عزیزم خودم هستم ولی با یه انرژی مضاعف.. هیچی دیگه اونم که خسته و گرسنه بود افتاد به جون غذاهای رنگین رنگین و آخر سرم کیک رو زد به بدن و حالشو برد.. میگما.. دیروز که بیرون شده بود قیامت.. ولی امروز یه آفتابی داریم گوشه شیطون کر.. حالا میخوام امروز بزنم بیرون که دیگه زخم بستر گرفتیم والا.. وای چقدر قد قد کردم مادر..
بنفشه خداروشکر امروز حالت بهتر بید خواهر...یه کم ملاحظه کن این هانی‌ هایدا اینهارو که مینویسی خوب من یکی‌ که قلبم ضعیفه، بقیه دوستها هم که توراهی دارن اذیت میشن.......ای خدا آلبالو پلو هانی ...
آآآآآآآآآآآآآآآآآ ی سوگل از کجا فهمیدی چنان چپه شدم که نگووووووووووووووووووووووو الانم ببرم این شووورم رو بیرون یه گیفت کارت استارباکس دارم داره من رو سوراخخخخخخخخخخخ میکنه بزنمش به بدن دست از سرم برداره (سوسن خانوم بهم داده )

بانو جون من به شما گفتم این سوسن خانوم خووووووووووب جواب میده !!!

سوگل یک تاپیک سوسن تراپی میخوام باز کنم به جونه آبجییییییییییییییییی