2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم بانو جونم ، یک چیزی از من به تو نصیحت (مدل مامان بزرگا ) این دنیا 2 روزه و ما ها هیچکدوم از فردای خودمون خبر نداریم پس امروزی که توش هستی رو حااااااااااااااااال کن و از زندگی و زیبایی هاش لذت ببر
بزار یک داستانی برات تعریف کنم ، مامان وقتی که مشخص شد سرطان داره فقط 33 سالش اینا رود اون موقع من 4 سالم بود برادر کوچیکم 1 سالش 2 تا برادرای بزرگ یکی 7 ساله یکی 9 ساله !!!
خلاصه عمه من وقتی فهمیده بود آآآآآآآآآآآی گریه زاری میکرده و غصه میخورده حالا این بچه ها رو کی بزرگ میکنه و ... (دکتر گفته بود 6 ماه نهایتا 2 سال اگه مامانم دوووم بیاره ) خلاصه هی ناراحتی میکرده !!!!

گذشت 2 سال گذشت 4 سال گذشت 6 سال گذشت عمه من توی سن 52 سالگی و سالم سالم سکته قلبی کرد و مرد ولی مامان من 11 -12 سال با اون مریضیش عمر کرد و همه ما رو هم از آب و گل در آورد !!!

خلاصه که بابا آدم نباید برای این زندگی غصه بخوره چون هیچ حساب کتابی نداره والا !!!
آره بابا مامان روزی که همون شبش( 5 شنبه بود ) فوت کرد من رفته بودم بیمارستان به من میخندید و میگفت من تا شنبه مرخص میشم خیلی قوی و با روحیه بود و زندگیش رو زندگیییییییییییی کرد نه اینکه هر روز ناراحت باشه و بشینه برای خودش عزا داری کنه !!!!!
واقعا زن بینظیری بوده. آفرین به این روحیه، همین باعث شده سالها با بیماریش مبارزه کنه، اینو واقعا قبول دارم...روحیه همیشه موثره،خیلی‌ خوبه توهم سعی‌ کن همینطوری باشی‌، البته هستی‌.