2789
سلام دوستای گلم خوبین همگی ؟؟؟ زهره جون خوبی ؟؟؟؟ دلمون برات تنگ شده هاااااااا

ایدا جون برای این که این شکلک ها رو داشته باشی باید روی شکلک های من کلیک کنی میری توی سایت اصلیش اونجا دانلودشون بکن بعد که دانلود کردی رو نوار تولبارت بالای سایت عکس یه شکلک میاد که هر کدوم رو انتخاب میکنی یه کد بهت میده که paste میکنی اینجا و شکلکت میادش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سوگل جون از نظر زمانی برای من و شما شده ظهر خوبی خوشی سلامتی ؟؟؟؟ ابگوشت خوری چسبید دیروز ؟؟؟؟؟ من هم دیشب لپ تاپم در دست تعمیر بود پیش شوهر جان خلاصه نشد بهتون سر بزنم ما هم شبی یکدونه فیلم رو شاخشه حالا شبای تعطیل کار به 2 تا هم میکشه گاهی
نوووووووووش جون منم امروز برم گوشت گوسفندی بگیرم که برای فردا بار بزارم بهههههههه بههههههههه تا حالا اصلا ابگوشت درست نکردم بس که زدم به اشپزی بین المللی هندی و چینی و تایلندی و مکزیکی و خلاصه نزاشتیم کار به ابگوشت خوری برسه !!!
ای ول آره بگیر بابا، من که بین‌الملل بلد نیستم :( همش میریم بیرون ، البته راستش ، من تو اینا فقط غذای مکزیکی دوست دارم ، هندی چینی‌ دوست ندارم! ولی‌ بیشتر از همه دلم غذاهای خودمونو می‌خواد .... دلمه کوفته، فسنجون‌ای جون ...