2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بانو جون نترس عزیزم منم تست پاپ اسمیرم مشکل داره و آن یوژال هستش و هر 6 ماه باید تست بدم که ببینن اوضاع چطوره این سری هم دکتر آب پاکی رو ریخت رو دستم و گفت باید بری بیمارستان تا نمونه برداری کنیم ازت برای سرطان !!! آقا ما رو میگی گفتیم هیچی دیگه عزارائیل دربست گذاشته دنبالمون !!!!
شاهین یه دوستی داره دکتر زنان خیلی خوبی هست توی بوستون خلاصه به اون زنگ زد و آزمایش ها رو ایمیل کرد براش اون گفت هول نشین هول ندیدن هول نکنین هیچی نیست از هر دو نفر یکنفر این مشکل رو داره !!!!! و اینقدر ها هم که این دکتر ها میگن بد نیست بابا اینا فقط هی میخوان خرج بتراشن چون همون نمونه برداری 2500$ خرجش بود !!!!
گفت بعدش هم خودش از بین میره ولی خوب باید تست پاپ اسمیر رو هر سال بدم که اگه از بین نرفت تحت کنترل باشم ، نه بابا نرفتم نمونهه برداری هنوز حالا عید اگه برم ایران حتما میرم برای نمونه برداری اونجا
What is abnormal? Until a few years ago, a Pap smear was called normal unless the cells were very, very unusual. Because every Pap test can miss abnormal cells that are actually there, many cancers were not detected until they were at advanced stages. To improve the accuracy of the Pap test and lower the number of false negative results and catch problems earlier, the method of reading was changed. Now, anything at all that seems less than perfect is noted as abnormal. The lowest and most benign level of abnormality is ASCUS. These changes can be caused by common, minor irritations to the cervix. Minor vaginal infections, intercourse, douches, spermicides, tampons, dildos, or diaphragms--virtually anything that has been in the vagina can cause enough irritation to cause ASCUS. If irritation is the only reason for the abnormal result, then once the irritating factor is removed, the test reverts to normal. At the end of your menstrual cycle, you may be shedding the sloughed off cells of the lining of the uterus at the level of the cervix before you actually notice the start of your period. These cells may be picked up on a Pap test taken at the end of your cycle and can easily be confused as an abnormal Pap. This is why a provider/doctor may ask a woman to repeat the test mid-menstrual cycle.
عجب.. آره به منم گفته بود خودش خوب میشه.. بعد گفت چند ماه دیگه بیا اگه خوب نشده بود باید سلول های خراب رو برداریم تا بیشتر نشه..! حالا میگه باید دو هفته دیگه برم برای این کار..!