بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از سراسر دنیا عزیزانتان در ایران را سورپرایز کنید! هدایای جدید سیمیا را دنبال کنید گروه سیمیا اولین ارائه دهنده خدمات به ایرانیان خارج از کشور Www.simiaservice.com
من برادر و مادرم در آمریکا هستن و مادرم به واسطه برادرم برای ما یعنی من و همسر و دخترم اقدام کرده و الان کار ما درست شده و ما مشکل ساپورتر داریم چون در آمد برادرم اونقدری نیست که بتونه ساپورتمون بکنه و احتیاج داریم کسی این کار رو بکنه یا حداقل بدونیم راه حل دیگه ای هست یا خیر یعنی کسی مشکل مشابه من رو داشته که وکیل بتونه کمکش کنه اگه وکیلی هست شماره تماسش رو به من بده تا من باهاش تماس بگیرم لطفا اگر می تونین راهنمایی کنین
بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است
سلام طناز جون برادر منم سال 2005 برای من و شوهرم اقدام کرده البته ما هنوز منتظر هستیم اما برادرم از طریق مشاور آمریکایی همه کار رو کرده و گفته اگر ساپورتر نداشته باشن 600 دلار بدن حل میشه حالا باز تحقیق کن تو مهاجر سرا هم بپرس راستی برادر شما چه سالی براتون اقدام کرده ؟؟
سلام طناز جون برادر منم سال 2005 برای من و شوهرم اقدام کرده البته ما هنوز منتظر هستیم اما برادرم از طریق مشاور آمریکایی همه کار رو کرده و گفته اگر ساپورتر نداشته باشن 600 دلار بدن حل میشه حالا باز تحقیق کن تو مهاجر سرا هم بپرس راستی برادر شما چه سالی براتون اقدام کرده ؟؟