2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام بچه ها خوبین ممنون که در این تاپیک از مشکلات و راه حلهاتون می گین من یه مشکلی دارم لطفا اگر کسی می تونه به من کمک کنه
بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است
من برادر و مادرم در آمریکا هستن و مادرم به واسطه برادرم برای ما یعنی من و همسر و دخترم اقدام کرده و الان کار ما درست شده و ما مشکل ساپورتر داریم چون در آمد برادرم اونقدری نیست که بتونه ساپورتمون بکنه و احتیاج داریم کسی این کار رو بکنه یا حداقل بدونیم راه حل دیگه ای هست یا خیر یعنی کسی مشکل مشابه من رو داشته که وکیل بتونه کمکش کنه اگه وکیلی هست شماره تماسش رو به من بده تا من باهاش تماس بگیرم لطفا اگر می تونین راهنمایی کنین
بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است
سلام طناز جون برادر منم سال 2005 برای من و شوهرم اقدام کرده البته ما هنوز منتظر هستیم اما برادرم از طریق مشاور آمریکایی همه کار رو کرده و گفته اگر ساپورتر نداشته باشن 600 دلار بدن حل میشه حالا باز تحقیق کن تو مهاجر سرا هم بپرس راستی برادر شما چه سالی براتون اقدام کرده ؟؟
سلام طناز جون برادر منم سال 2005 برای من و شوهرم اقدام کرده البته ما هنوز منتظر هستیم اما برادرم از طریق مشاور آمریکایی همه کار رو کرده و گفته اگر ساپورتر نداشته باشن 600 دلار بدن حل میشه حالا باز تحقیق کن تو مهاجر سرا هم بپرس راستی برادر شما چه سالی براتون اقدام کرده ؟؟