2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستان عزیز
من برای اولین بار می خواهم برای آمریکا یک بسته پستی بفرستم
به نظرتان با چه پستی بفرستم؟
زمان رسیدنش مهم نیست ولی حتما رسیدنش مهم است
باید بسته را بیمه کنم یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنید.
سلام به همه دوستان خوبم
سوگل خانم بابت همدردی دیروزت خیلیییییییییییی ممنووووووون.

الی خانوم تولدت مبارک،
بانو جان، خیلی زیباست ,نینی من 3 ماه پیش به دنیا امد یه ذره تجربه درمورد خرید بچه دارم، اگه خواستی برام پیام بگذار.بچه خیلی زود بزرگ میشه .زیرپوشها رو از carters بگیری خیلی خوبه،......
ضمنا یادت باشه چون تنها هستیم نباید بچه هامون رو بغلی کنیم،از حالا که توی شکمته باهاش حرف بزن،تا badan با حرف زدن آروم بشه، پسر من هم خیلی خوش اخلاق و بی ازاره.بیشتر توی swingcradle یا بالش makhsoosesheh و وقتی کار دارم باهاش حرف میزنم، آرومه. چند روز اول شیرت اغووزه و خیلی کمه، فکر نکنی شیر نداری.ضمنا خیلی مراقب خودت باش، خوب غ ذ ا بخور ،و از هفته 36ساک بیمارستانت رو آماده بگذار، بچه من اول ?? هفته به دنیا امد، ضمنا اگه همسرت در لحظه تولد بچه در اتاق باشه خیلی آرامش پیدا میکنی.در مورد بیمارستان،هم هر چیزی خواستی بپرس.
وای چقدر حرف زدم، اخه نمیدونم دوباره کی میتونم بیام....

مرجان خانم وقتی من ایران بودم، سفارشی شدنش فایده نداشت چون ایران امریکا قراردی ندارند. اما پست معمولی همیشه میرسید، یادت باشه مدارک مهم رو با پست نفرستی، که اگه گم شد چیزی رو از دست ندی
سلام سلام خوشگل خانوما.. هزار صفحه یی شدنمون مبارک باشه.. منم با تاپیکه جدید موافقم.. مریم جونم خوبئ گلم؟؟ آره من خودمم عاشق اون کفشا شدم.. بچّم از الان تیریپ قرتی می‌خواد بزنه.. الی جونم من ندیدم عکس پیرهنت رو هاا...دوباره میذاری برامون؟؟ چکمه مشکی هم مبارک.. فقط سعی‌ کن پاشنه بلند نپوشی خواهر که کمر درده بدی داره بعدش..
مرجان جون اگه از ایران میخوای بفرستی فقط پست معمولی هست همونجوری که سارا جون گفتش و بیمه هم نمیکنن معمولا هم حدود 3 هفته طول میکشه تا بستت برسه !! در مورد مدارک هم میدونم یه پستی هست ( اسمش رو یادم نیست اگه خواستی برات میپرسم ) که خیلییییییییییییییی گرونه و 5 روزه میرسه !!! برادر من برام دو تا دونه کاغذ فرستاد با اون پست 2 سال پیش نزدیک 60 هزار تومان داده بود !!!
سارا جون مرسی‌ از راهنمایی‌ هات..راستش من سوال زیاد دارم میترسم پشیمون بشی‌ از کمک کردن.. آخه من کلا هیچی‌ از خریده بچه نمیدونم.. یعنی‌ نمیدونم باید از کجا شروع کنم ..؟ چی‌ ضروری هست و چی‌ نیست..؟ کدوم مارک بهتره..؟ خلاصه که دمت گرم آبجی هر وقت تونستی و وقت داشتی هر چی‌ به ذهنت میرسه برام بنویس.. دستت درد نکنه.. راهنمایی‌هات به درده آبجی الی هم میخوره.. میبوسمت..