2789
مینا جون ما هم دلمون برای تو و ارشیدا جون تنگ می شه . مواظب خودت و ارسیدا جون باش و حسابی جای ما رو خالی کن . وای که هوای وطنم ارزوست بازهوای وطنم وطنم ارزوست
سعی کن اونجا هم مارو بی خبر نذاری و در ارتباط باشی . خدانگهدارت باشه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم که مشقول کلاس زبان هستم این ترم واقعا سخت شده و من حس رفتن به کلاس رو ندارم دوست دارم صبح ها بخوابم . خوب شد که کلاس ریدینک رو حذف کردم وگرنه هر روز باید می رفتم سر کلاس تازگی ها دلم درد می گیره چون مدام باید روی صندلی خشک بشینم . بعضی وقتها می ایستم ولی خوب سخته . به هر حال شاید این روزها کمتر بیام اینجا چون می خوام وقت بیشتری رو زبان بذارم و کمی برنامه ریزی برای کارهای انجام نشده بذارم ولی دلم براتون تنگ می شه . در ضمن بیمه من هنوز درست نشده منتظر جواب برای بیمه دیگه هستم کلا نگران هستم وقت دکتر رو هم برای فردا کنسل کردم چون الکی نمیخوام بهش پول بدم هر دفعه 400 تا .
سمیه جون هکر کنم سختت بشه تنهایی اسباب کشی کنی منم خیلی بدم میاد حامله بودماسباب کشی کردم و تمیز کاری خیلی سخت بود البته قبل بارداریم هم یه بار اسباب کشی داشتیمواقعا از الان خدا قوت سمیه جون
مریمجونخیلی ممنون عزیز لطف کردی گذاشتی این عرفان نمیدونی چقدر مشکل پسنده گاهی روانی میشم از خواستهاش اصلا به من نرفته همه چیز را باید انتخاب کنه حالا سر فرصت میزارم ببینی اسماشون را هم دیگه حالا بلده اونا نباشند برا چیزای دیگه نق میزنهراستی راستی دارم دیونه میشم از دستش چون فقط دوست دارم فارسی ببینه ولی خودم هم اشتباه کردم تجربش را نداشتم از اول با فیلمای انگلیسی اشناش کردم چون جالب بودن و شاد
راستی بچهها من میخواستم نطرتون را در مورد یه کاری بدونم من از ایران یه مقدار لباس برام هدیه فرستاده بودن غافل از اینکه من وحشتناک چاق شدم خودم هم که اومدم اینجا با خودم اووردم چند دست کت وشلوار به پیشنهاد شوهرم هرگز استفاده نکردم و خیلی لباسای مجلسی که الان اندازمنیست خواستم ببرمشون ایران برا خواهرم ولی به خاطر اضافه بار نبردمخلاصه دیروز یه جایی را پیدا کردم که این لباسها را برمیداره وقتی فروخت یه درصدی از فروش را بهت میده فکر کنم 50 درصده حالا موندم ببرم اینجا یا تو ایبی بزارم برا فروش به نظرتون بترین کار کدومه ممنون راهنماییم کنیید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه عزیزان خوبین خوشین ،مینا جان سفرت بی‌ خطر خوش بگزرد مراقب خودت و آرشیدا هم باش دلمان برات تنگ میشه،مریم جان خوبی‌ آره اسباب کاشی سخت است مخصوصا اینجا که باید خانه را مثل روز اول تحویل داد
بدترین درد زندگی غربت است