2789
سلام دخترها ،،،ای‌ی‌ی جونممممممممممممممممممممممممممم این یاسمینا رو چقدر ناز شده ماشالا ...بنفشه جون مادر خدا قوت ! مرسی‌ که برامون عکس گذاشتی‌ دلمون تنگ شده بود خیلی‌...میبینم که همه مشغول شوکولات خوری بیدین ..وای که هوا داره سرد می‌شه چقدر شوکول می‌چسبه به‌ به‌ ..بانو جون عکسات رو دیدم معرکه بود ،،،چه پسر زرنگی داری که بهات اومد کوه نوردی و گردش آفرین بهش...مینا جون ناراحت نباش هروقت کاستوم تنش کنی‌ دیر نیست ،،ازش عکس خوشگل بگیر بذار تو آلبومش حالا حتما که نباید اونشب جلو غریبه‌ها دلبری کنه که مهم ما خاله هاش هستیم و خانوادش که عکسش رو ببینیم لذت ببریم...مریم و بانو الی گیر دادین اساسی‌....تا منظور از موگاومت چی‌ بید؟؟اگه این بید که نه ! اگه اون بید که آره !! خودم هم نفهمیدم چی‌ گفتم والا...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من هم از صبح پای لپ تاپ مشغول جاب سرچیدن بیدم دنبال کارهای داوطلبانه هستم !!! میگم کار که اینجا نیست برم داوطلبانه کار کنم لااقل این انرژیم تخلیه بشه ههههههههههه دارم کارای مربوط به بچه ها ، بیخانمان ها و حیوانات رو نیگا میکنم !!!!!