2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

salam
khanomhay gol mesl man gharib,
haletoon chetoreh,gahy delam kheyly migireh ,shoma ham hamintor hastid
nini man esmesh DAN ast va 3 maheh ,in ax ham axesheh
kheyly doost daram hamzaman bashoma onbesham, amma bache nemigzareh .omidvaram emroozbesheh
emsal halloween ham biroon naraftim ta DAn sarma nakhoreh
سلام به همگی. سوگل جون راست میگیا. همیش حرفهات دلگرم کننده ست. قربونت برم. همینطور مریم بانو جون که دنیای امیدواریه. الی جون زهره جون شماها هم همینطور و بقیه بچه های کلوب سمیه جون بانو و شهره جون یلدا ، لیلا و ..... واقعاٌ روزهای تنهائی و دلتنگیم با شماها گرمتر و شیرینتر بود. الان که دارم میرم بدجور بغض گلومو گرفته براتون.... بابا چقدر آخه من احساساتیم... از خوشیها و مسافرت هم دلم میگیره... خلاصه عاشق همتونم و بهترین آرزوها رو براتون دارم. بخصوص آرزوی یه فندوق خوشگل برای مریم جون هرچه زودتر. من الان برم یه لباس کاستوم برای عکس دخملیم بگیرم که غده نشه برام و دو سه تا خرید دیگه هم که باقیمونده برای ایران. بعد بیام بشینم سر چمدون بستن و وزن کردن و این حرفها. امیدوارم این بار دیگه اضافه بار ندم.
سارا جون خوش اومدی به کلوب. من بدتر از تو دلم میگیره با اینکه همه چی خوبه، شوشوم فوق العاده انسانه، نی نی خوب و شیرین و آروم دارم، ولی نمیدونم چه مرگمه. اینجا انگار یه چیزی کمه، خوشبختی آدم کامل نیست! چمیدونم خلاصه فکر کنم 5-6 سالی بگذره تا عادت کنیم. کاش مملکت خودمون خوب بود. اصلا همه چیش عین اینجا بود دیگه برای چی ولش میکردیم؟!
بنفشه جون کیف کردم با عکسهای یاسمینا. چه ناز شده مخصوصا با اون لباس. پستونک هم که بهش میدی! من آخر نه به شیشه عادتش دادم نه پستونک. سرکار بری بچه رو همونجا میری با خودت؟
مینا جون سفرت به سلامت ایشالا که به راحتی برین حسابی‌ خوش بگذرونین و برگردین،،قدر اینکه امکان رفتنت فراهم شده رو خیلی‌ بدون و یادت باشه خیلی‌ها هستن که با اینکه یه عالم دلشون برا برگشتن تنگه ولی‌ امکانش رو ندارن حتا برا یک هفته برن پیش عزیزانشون و با اونها باشن ،،خدا رو شکر امیدوارم که دخملی هم اذیت نشه و کلی‌ لوس بشه پیش فّک فامیل،،،خلاصه مطلب که حالشو ببر و موقع شیکمو بازی یه یادی از این آبجی‌ شیکموت هم بکن هههههه..عکس یادت نره ،جات اینجا خالی‌ می‌شه,,,,,،بوسس بوسسس
مینا جون سفرت سلامت عزیزم ایشالا که راحت و بی دردسر و بدون اضافه بار بری و حسابی بهت خوووووووووووش بگذره ، دلمووووووووووووووووووون خیلی برات تنگ خواهد شد و اینجا جای تو و آرشیدا خانوم حسابی خالی میشه Image and video hosting by TinyPic
جاااااااااااااااااااای ما رو موقع خوردن کباب و آب انار و قورمه سبزی های مامان پز و ترشی لیته خونگی و آب گوشت مشتی و هوای دود آلود تهران حسابی خالیییییییییییییییییییییییی کن و کلی عکس بگیر یکهو دلم هوای ایران رو کرد هیییییییییییییییی