2789
پسرک پدربزرگش را تماشا کرد که نامه ای می نوشت . بالاخره پرسید : - ماجرای کارهای خودمان را می نویسید ؟ درباره ی من می نویسید ؟ پدربزرگش از نوشتن دست کشید و لبخند زنان به نوه اش گفت : - درسته درباره ی تو می نویسم اما مهم تر از نوشته هایم مدادی است که با آن می نویسم . می خواهم وقتی بزرگ شدی مانند این مداد شوی . پسرک با تعجب به مداد نگاه کرد و چیز خاصی در آن ندید . - اما این هم مثل بقیه مدادهایی است که دیده ام . - بستگی داره چطور به آن نگاه کنی . در این مداد ? خاصیت است که اگر به دستشان بیاوری ، تا آخر عمرت با آرامش زندگی می کنی . صفت اول : می توانی کارهای بزرگ کنی اما نباید هرگز فراموش کنی که دستی وجود دارد که حرکت تو را هدایت می کند . اسم این دست خداست . او همیشه باید تو را در مسیر ارده اش حرکت دهد . صفت دوم : گاهی باید از آنچه می نویسی دست بکشی و از مداد تراش استفاده کنی . این باعث می شود مداد کمی رنج بکشد اما آخر کار ، نوکش تیزتر می شود . پس بدان که باید رنج هایی را تحمل کنی چرا که این رنج باعث می شود انسان بهتری شوی . صفت سوم : مداد همیشه اجازه می دهد برای پاک کردن یک اشتباه از پاک کن استفاده کنیم . بدان که تصیح یک کار خطا ، کار بدی نیست . در واقع برای اینکه خودت را در مسیر درست نگهداری مهم است. صفت چهارم : چوب یا شکل خارجی مداد مهم نیست ، زغالی اهمیت دارد که داخل چوب است . پس همیشه مراقبت درونت باش چه خبر است . صفت پنجم : همیشه اثری از خود به جا می گذارد . بدان هر کار در زندگی ات می کنی ردی به جا می گذارد و سعی کن نسبت به هر کاری می کنی هوشیار باشی و بدانی چه می کنی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

راستی شهره جون من دوست دارم عرفان با یه خونوادهای که اخلاقشون خوبه ازدواج کنه مهم نیست از کجا باشه ولی خونواده هم داشته باشه برام خیلی مهمه میدونی دختر جاریم سنی هم نداشت ازدواج کرد مامانش کلی براش جهزیه گرفت چون تو اصفهان بزرگ شدن و شوهرش اصفهانیه ولی کلی هم جهاز داره ولی پسر بد از اب در اومد دلمبراش واقعا سوخت مادرش تمومه حقوقه بازنشستگیش را برا این جهاز گرفت اخرش هم با کلی رفت و امد وتحقیق و دوست بودنشون بعد ازدواج همه چیزش را رو کرد عمم هم همینطوری شد برا همین بابام گاهی میگه حیف این همه خرج که ادم برا دخترش بکنه اخرشم اینطوری بشه
راستی الی جون پکیجت رسید؟ فکر کنم یه بمب از یمن یکی به انگلستان ویکی برا امریکا کار گذاشته بودن اعلام کرده بودن تو پکیجا فرستاده شده که این اواخر میومده امریکا اینا هم تمومه پکیجا را متوقف کردن و مواد منفجره را پیدا کردن نمیدونم پکیج شما هم این موقع فرستاده شده یا نه تو اخبار میگفت نمیدونم زمانه دقیقشون کی بوده شامل پکیج شما میشه یا نه اخه اینا خیلی مهربونند من زیاد دیدمدلشون میسوزه اداره پستشون به این بدی نیستن احتمالا به خاطر همین مسئله و ایجاد امنیت اینا بسته ها را دقیق نگاه میکنند دعا کردم برات بفرستنشون هدیه مامانت را شاید طول بکشه واز این به بعد اینا دقیقتر عمل میکنندبرا بسته های پستی.
سلام به همگی فاطمه جون منم خیلی تو فکرت بودم . خوب پس حسابی بیزی هستی . بانو جون چه متن قشنگی برامون گذاشتی . دستت درد نکنه مامان کیان با نمک .
امشب ما هم می ریم یک کلاب لبنانی با دوستم . می خواهیم تولد شوهرش رو سورپرایز کنیم و رقص عربی و ..... منم که عاشق اهنگهای عربی هستم چون شاده . بقیه دوستان سوگلی جون مریم جون زهره جون سمیه جون مینا جون و شهره جون - یلدا جون و ببقیه بروبچس همگی و همگی اخر هفته خوبی داشته باشید .
سلام به همه دوست جونای گل خودم. مریم جون مرسی از لطفت، همینطور سوگل جون و زهره جون و ..... ولی امروز دو بار حالم گرفته شد. اول اینکه شوشو خان که اینقدر ادعاش میشه زیاد سفر رفته و بلیط گرفتنو تو اینترنت حفظه، بلیط منو اشتباهی گرفت برگشتشو، قرار بود سوم مارچ بگیره، سوم فوریه گرفته!!! نگین شاید قصدی اینکارو کرده چون حاضره الان 300 دلار جریمه شو بده و عوضش کنه و من نخواستم. ولی کارد میزنی خونم درنمیاداااااا. اول قرار بود 5 ماه بمونم، خودم دلم سوخت کردم 4 ماه. حالا اشتباه آقا سفر ما روکرده 3 ماه! بیخود اینهمه خرید برای آرشیدا کردم فقط برای 3 ماه؟! کلی کاپشن پالتو لباسهای زمستونی دستکش کلاه ....... اینجا که هوا سرد نمیشه زیاد!
دومیش هم که مهمتره اینه که آرشیدای ما انگاری سرما خورده همش عطسه میکنه و سرفه میکنه. درست سه چهار روز مونده به سفر! زهره جون، شهره جون، بنظرتون بچه دو ماهه سرما بخوره چکار باید بکنم؟ بنظر نمیاد تب داشته باشه بدنش داغ نیست. همش دوست داره شیر بخوره دیشب 4 دفعه بلند شد. ببرمش دکتر یا قطره تایلنول رو بدم؟ زهره جون تو این سن چکار میکردی برای عرفان؟ تهران هم که هواش آلوده، همش نگرانم. قربونش برم امروز زیاد برای مامانش نخندید...
اخه بمیرممینا جون خدا بد نده نگران نباش ببرش دکتر تا چکابش بکنه بگومیری سفر ولی مینا جون من یه تجربه دارم بهت میگم ولی باز زنگ بزن از دکترت سوال کن ببین شیرخشک مایع اماده مارک اینفمیل تو بطری هستن البته اگر انلاین سفارش بدی بطری پلاستیکیه کوچولو 1 ازونی هم دارند ولی دیر شده برات ولی مارکه سیمیلاک هم هست بطریه کوچولوش تو بازار بخر قبلشبا دکترش مشورت کن در کل مسافرتی هم هستن یه چیزی اضافه تر از شیرای دیگه دارند و تو سایتfda من در موردشون تحقیق کردم که سیستم ایمنیه بچه را بالا میبرند مایعاهاشون برا همین گرونترند حتی نوشته چیه یادم نیست دقیق که با اطمینان بهت بگم من از وقتی عرفان زردی گرفت از زمان تولدش خوددکتر وپرستارا گفتن بهش بده پلمپ شده اووردن و من بهش دادم مارک اینفمیل به دکترش هم بگی سمپل دارند تو افیسشون ولی به تاریخشون دقت کن بگو بهت بدن اکثرا به همه نمیدن ولی به دکترت بگو حتما بهت میده تو بیمارستان هم یه مقدار زیادی به ما دادن همکار شوهرم هم میگفت ما میدنستیم اینا عالیند و بیشتر گرفتیم خلاصه من تا 4 ماه به عرفان دادم و هر وقت تب میکرد یا سرما میخورد بلافاصله بهش میدادم میخورد زود خوب میشد تب را هم زود پایین میارند حتی رفتم ایران برا عرفان بردم با اینکه 16 ماهش بود ولی خبر مرگم 1 قوطی بردم و لی همون یه قوطی تبش را اوورد پایین تو ایران هم پودرش هست اینجا هم پودریش هست روشون هم نوشته ولی تجربه به من ثابت کرد مایع پلمپ شدش بهترینه تو ایران هم دیدم اسمشون فرق میکرد ولی نوشته بود تب را پایین میاره ولی اونجا پیدا کردنش سخته یه کم گرونتره ولی نه به اندازه اینجا و من دیر اینوفهمیدم بخر بزار تو چمدونی که میخوای تحویل بدی چون بالا نمیذارند فکر کنم ببری ولی اگر هم نتونستی این 3 روز بهش بده در کنار شیر خودت واین را بدون شیر خودت همه چیز داخلش هست و مرتب بهش شیر بده حالا به دکترش هم بگی بد نیست قبل رفت حداقل بهش بده بدنش قوی بشه چون شیر خشکه ولیخدا کنه بهش بسازه اگر اسهال گرفت خدایی نکرده دیگه بهش نده اول یه انس بهش بده ببین واکنشش چیه برا همین میگم مایع بدی چون عوارض برا عرفان نداشت
مینا جون تاینول براش 2 بسته بگیر چون اینجا قویتر هستن و امیدت به خدا باشه انشالله که چیزیش نمیشه استرس نداشته باش ولی بببرش دکتر مینا جون روز دوشنبه برا همون روز براش اپویمنت بگیر تا دکترش ببینتش خوب اون راهنماییت میکنه باهاش صحبت کن در مورد این شیرا اخه دکترا نظراتشون فرق میکنه بعدش بگو میری سفر اونا بهت از ایران هم سوال داشته باشی جواب میدن اگر در جریان باشند بهتره برات دعا میکنم همش به مراقبت خودت بستگی داره به خدا اگر ازش مواظبت کنی وهمه چیز را رعایت کنی مریض نمیشه من پارسال 1 نوامبر رفتم تو تهران هیچیش نشد خوب بود از تهران بیرون بردمش این شهر اون شهر مریض شد و خیلی چیزا را رعایت نکردم
مینا جون تاینول براش 2 بسته بگیر چون اینجا قویتر هستن و امیدت به خدا باشه انشالله که چیزیش نمیشه استرس نداشته باش ولی بببرش دکتر مینا جون روز دوشنبه برا همون روز براش اپویمنت بگیر تا دکترش ببینتش خوب اون راهنماییت میکنه باهاش صحبت کن در مورد این شیرا اخه دکترا نظراتشون فرق میکنه بعدش بگو میری سفر اونا بهت از ایران هم سوال داشته باشی جواب میدن اگر در جریان باشند بهتره برات دعا میکنم همش به مراقبت خودت بستگی داره به خدا اگر ازش مواظبت کنی وهمه چیز را رعایت کنی مریض نمیشه من پارسال 1 نوامبر رفتم تو تهران هیچیش نشد خوب بود از تهران بیرون بردمش این شهر اون شهر مریض شد و خیلی چیزا را رعایت نکردم
سلام دخملا ، خوبین همگی ؟؟؟؟ صبح روز هالوینتون بخیر

الی جون ایشالا که حسابی بهتون خوش گذشته و کلی عربی رقصیدی با فندوقی

مینا جون در مورد تاریخ سفرت عزیزم خودت رو ناراحت نکن لابد حکمتی بوده توش برو اگه دیدی 3 ماه کمه میتونی همونجا تغییر بدی بلیط رو و بیشتر بمونی ولی باور کن خودت هم بیش از اون نمیتونی دوری شوهرت رو تحمل کنی من هم وقتی میخواستم برم ایران همش سر تاریخ برگشت چونه میزدم البته من سر یکهفته ده روز چونه میزدم هاااااااا خلاصه اونجا که بودم همچین دل تنگ و کلافه شدم که میخواستم برم بلیط رو عوض کنم زودتر برگردم فقط گیر کارهای پزشکیم بودم تازه من فقط یکماه رفته بودم !! خلاصه سخت نگیر دوست داشتی راحت میتونی تغییرش بدی زمان برگشت رو
آرشیدا خانوم هم ایشالا بزودی خوب بشه و چیز مهمی نباشه برای روز سفر سرحال سرحال باشه

زهره جون و عرفان گل پسر چطورین ؟؟؟ این ویکند جایی نرفتین ؟؟ برای راه افتادن زبون فارسی عرفان زهره جون براش کارتون های پارسی زبون بزار ما یکی از آشناهامون که دو تا بچه 4 و 2 ساله داره اینجا و بابای بچه ها هم تازه آمریکایی هستش توی خونه همیشه برای بچه ها کارتون به زبان فارسی میزاره ، کتاب داشتان فارسی میخونه براشون خلاصه بچه ها هر دو زبون رو میفهمند و حرف میزنند
سلام بچه ها جون. هالووینتون مبارک.امیدوارم که تاحالا خوش گذشته باشه و کلی قیافه های اجق وجق دیده باشین.
زهره جون و مریم جونم مرسی از توصیه های ایمنی تون. زهره جون من دو هفته پیش که وقت دکترش بود همه چیزو به دکترش گفتم همش میگفت هیچ مشکلی نیست فقط موقع بلند شدن و نشستن هواپیما شیرش بده و میگفت خیلیا که بچه adopt میکنن همون موقع تولد سوار هواپیما میکنن و خطری نداره. از این شیرها که میگی یکعالمه به منم دادن تو بیمارستان و مطب دکتر. یه چندباری بهش دادم ولی فکر نمیکنم از نظر ایمنی از شیر مادر بهتر باشه. میگن شیر مادر خودش واکسنه و از خیلی بیماریها مصونش میکنه. فکر نمیکنی الان این ریسکو نکنم که بقول خودت یوقت اسهال نگیره؟ پس عرفان جون تو تهران اوکی بود و این شهر اون شهر بردین مریض شد! اینو به شوشو خان بگم که هی میگه باید شیراز پیش خونواده منم بری! آخه من بدون خودش چطوری برم با یه بچه کوچولو؟ هم خجالت میکشم و راحت نیستم و هم با بچه واقعا سخته اونم زمستون! میگه چطورتا ایران اینهمه راه میری؟ میگم بابا اونجا خونمه هنوز اتاق خوابمو به همون شکل سابق دارم، همه خونوادم میان فرودگاه دنبالم و تنها نیستم کلی فرق داره. حالا دیشب کمی نرم شده و میگه اینجور موقع ها رسم چیه؟ اونا باید بیان یا تو؟ گفتم من زایمان کردم اونا باید بیان ولی من به رسم و رسوم اهمیت نمیدم هرکی هرجور راحته. حالا ببینیم چی میشه.
mina jun eshtebahe man ra nakon hava sarde bego familaye shohret biyan tehran tu ra bebinnd tehran hichish nemishe motmen bash vali agar ab be abesh koni badanesh amadeh in hame tagir nist shire khodet ra moratab behesh bedeh khob eshkal nadareh nadadi shire khoshk fagat ye khahesh onja mosaferat naro hamon tehran bemon ba khonvadat khosh bash shohre man ham avalesh intory mikard bad ke erfan tu jonob mariz shod sare man khalish kard marda bahoneh miyarand az bachat mohafezat kon va natars azizam khoda poshto panahetonbosssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss