2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فاطمه جونی دیگه اینقده دلمون تنگیده بود خوابت رو دیدیم ای قربون اون نیکو دخمل با اون شعر خوندنش فسقلییییییییییی دیگه حسابی خانوم شده

مینا جون به سلامتی بلیط رو هم که اوکی کردی و کمتر از یکهفته دیگه پیش مامان اینا هستی ، ایشالا که حسابی بهت خوش بگذره دلمون خیلی برات تنگ میشه همینطور برای آرشیدا خوشگل خانوم
زندایی شدن هم فکر کنم بسیار خوشمزه باشه فعلا که هنوز نی نی رو بقل نکردم که اندازه کنجده !!!! دیروز هم با باقالی پلو و سوپ و سالاد رفتیم پیششون و جشن گرفتیم ولی خیلی دل درد داره که ایشالا زودتر خوب میشه
شهره جون من بابام با جهزیه مخالف شدید وقتی شوشو اومدن برا خواستگاری هم چون جنوبی بودن گفت علتش اینه خلاصه سخت مخالفت کردن ولی خوب بازم نمیشه یه چیزی کم بزاری به رخت میکشن ادم مجبور همرنگ جماعت بشه
فاطمه جون خوشحال حالت خوبه و سرت شلوغه این عالیه بچه ها تو جمع بهتر یاد میگیرند عرفان هر چی فارسی لغت بلده از ایران یاد گرفت تو جمع بچهها اینجا رفتم کتابخونه گفتن فارسی کتاب ندارند ولی برنامهای انگلیسی دارند باید ببرمش هر چند از خونمون دوره نیکونازنین را ببوس با اون شعرگفتنش افرین بوسسسسسسسسسسسسسس
مینا جون دلمون براتون تنگ میشه حسابی انشالله سفر خوب و شادی پیش رو داشته باشید تازه سوگل جون راست میگه یه مدت دور باشی علاقه را بیشتر هم میکنه نگران نباش گاهی لازمه زن وشوهر از هم دور باشدند قدر همو بهتر میدونند ارشیدا راببوس از طرف من و مراقبش باش