2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام خوشگل خانوما.. میبینم که کم پیدا شدین یه دفعه.. الی جون این اقایون که بابا با همه چی‌ مشکل دارن.. نه لباس میپوشن نه ذوق دارن نه براشون مهمه که کجا برن کجا نرن.. اه اه اه.. من نمیدونم تو ذهنه اینا چی‌ چی‌ می‌گذره آیا..؟؟
مریم جون من ماچا خریدم بعدش با هاش کیک درست کردم پف کرد اومد بالا بعدش توش خمیر بود هر چی گذاشتم تو فر فایده نداشت دمای فر هم بالا بود ولی داخلش همچنان خمیر بود و کاملا مشخص خلاصه بیرونش سوخت که سوخت و توش نپخت
مریم بانو جونم کاش یه کم از این مرامت رو خدا به این خواهره شوشوی من میداد.. هفت ماهمون شد هنوز یه زنگ نزده بپرسه چیزی میخوای برات درست کنم یا نه؟ اون یکی‌ هم که ایرانه هنوز زنگ نزده تبریک بگه.. حالا همچین که بچه به دنیا بیاد یه دفعه مثله مور و ملخ میریزن یکی‌ میخواد اسم جده پدریش رو روی بچه بذاره یکی‌ می‌خواد وایسته غر بزنه که اینجوری شیر بعده اونجوری بخوابونش و.. آخی .. یه کم غر زدم راحت شدم..
مینا جونم فرقی نداره چه قد بمونی.. همینکه طاقت بیاری تنهایی‌ بری مسافرت باقیش حله.. چند روز که بمونی عادت می‌کنی‌.. در ضمن بذار شوشوت هم یه کم قدرت رو بدونه تو این مدت.. حالا فوقش اگه دیدی خیلی‌ دلت تنگ شده زودتر میای دیگه این که گریه نداره.. ( البته داره ها.. من دارم اینجوری میگم که آروم بشی‌ )