2789

باید انگیزه داشته باشه از انجام کارهات،انگیزه رو هم استمرار ایجاد میکنه.یه وقتایی شده با خستگی هم انجام بده کارهاتو یه مدت که ادامه بدی حست از درون خوب میشه و انگیزه ایجاد میشه.اقدامات اولیه برای همون کار رو ازقبل انجام بده و آماده کن که ذهنت بهانه ای نداشته باشه برای انجام ندادنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید انگیزه داشته باشه از انجام کارهات،انگیزه رو هم استمرار ایجاد میکنه.یه وقتایی شده با خستگی هم ان ...

تقریبا همینجوری میکنم. یجاهایی ذهن آدم گول میخوره پامیشی با دوستت میری یجایی.... طولانی میشه کارها عقب میوفته.

حدس میزدم یه نفر همینو بنویسه. ولی این یجورایی تایم استراحته.

بجز این چیزی نمیشه گفت خودت باید همت کنی هروقت کاری پیش میاد ب تعویق نندازیش و موقع درستش انجامش بدی کسی کاری نمیتونه بکنه واست نهایتش نصیحت کنه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بجز این چیزی نمیشه گفت خودت باید همت کنی هروقت کاری پیش میاد ب تعویق نندازیش و موقع درستش انجامش بد ...

انجام میدما ولی جونم بالا میاد تا انجام بدم. ولی بابد هم یکم مسئولیت هامو سبک تر کنم. البته دارم می کنم.

تقریبا همینجوری میکنم. یجاهایی ذهن آدم گول میخوره پامیشی با دوستت میری یجایی.... طولانی میشه کارها ع ...

باید آگاهانه انجام بدی.هرجا دیدی داره اهمال کاریت شروع میشه فورا به خودت تلنگر بزن و برگرد و اجاره نده ذهنت تورو منحرف کنه.برای خودت قانون بزار و بهش متعهد باش و بزار ذهنت هم تکلیفش روشن شه و مجبور باشه پای این تعهد بمونه

بعد یه مدت مقاومت باهات همراه میشه درنهایت

انجام میدما ولی جونم بالا میاد تا انجام بدم. ولی بابد هم یکم مسئولیت هامو سبک تر کنم. البته دارم می ...

بله دورتو با کار شلوغ کنی دیگه حال نداری درست انجامشون بدی سبک کن حوصله خودش میاد

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40