2789
زهره جونم ما شرق هستیم نیو ج رس ی..الانم جاتون خالی‌ هوا عالیه یه نسیم ملایم آسمون آبی‌ و آفتابی برگریزون ..هی‌ میرم بیرون هی‌ میام ...دیگه کم کم این قشنگیها تموم می‌شه و زمستان عزیز و پر برف از راه میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریم بانوی جیگر طلا مرسی‌.. تا الان این تنها اسمی بوده که هم شوشو دوست میداره و هم من.. ولی‌ احتماله تغییره عقیده همیشه هست.. مخصوصاً من که باید راجبه همه چی‌ شونصد بار فکر کنم..!
سلام من اومدم خودمونیم جیم زدن از کلاس چه حالی می ده ولی معلم یک ای میل بلند بالا زده برای سه شنبه یه خروار مشق انجام بدم هه هه راستش حسش نیست .
بانو جون شما تو ایالت های شمال خوب حال می کنیدا . انگار درختها نقاشی هست به به اینجا همه چی هنوز سبزه البته امسال بارندگی کم بود و چمن ها دارند رنگ به رنگ می شن یه جورایی . هه هه شمال هیوستون طبیعتش قشنگتره و درختها رنگ و وارنگ هستند ولی اینجا نه . حسابی حالشو ببرید .
یلدا جون خوش به حال شوشو که اینقدر زن هنرمندی داره که بارش می خواد تفلد بگیره . خوش بگذره
شهره جون این اقا کیارش کی کی بید ؟/خیلی عسله .
زهره جون امروز چی هوس کردی ؟؟؟؟اخر این هوس های شما کا ردست من و فندق می دهههها
سوگلی تونستی باز عکس بذار خیلی عکسها قشنگ بود .
مریمی امروز کم پیدا بودی بیا بگو زندایی شدن چه حالی می ده ؟؟؟من که هیچوقت زندایی نمی شم . همش خاله و زن عمو می شم .
دوهفته پیش از fingers دو تا chair خریدیم به ما گفتد دوهفته طول می کشه بیاد ماهم اوکی بعد از دوهفته زنگ زدند باید pick up کنید بعد از یکساعت درایو اقا گفت همون دوتا chair رو که تو store بود داریم ما هم می خواستیم package نو رو بگیریم نه اونهایی رو که تو store بود بیاریم گفتند سیستم اشتباه کرده ما برانون از اردر می دیم میاد چون اینجا هم اومدید دیلیوری مجانی هست گفتیم باشه چقدر خوب . خلاصه دیروز salesmanزنگ زده (من خونه نبودم )و پیغام گذاشته بود که مشتری اومده براش . اگر می خواید زنگ بزنید اگر نه ما می فروشمش . (تو این اکونومی خراب هه هه ) اقامون سریع زنگ زد و چند باری تماس گرفت و طرف نبود و هی پیغام می ذاشت . بعد عصر گفتم بره تحویل بگیره . رفت و گفت طرف اون دوتا رو فروخته منو می گی حالم بدجور گرفته شد . اخه خیلی دوسش داشتم واقعا شیک بود و تک رنگ جوبش و رنگ پارچه و جنس پارچه خیلی rich بود . به هرحال قسمت نبود.از اونجا اقامون زنگ زدو گفت دوتا دیگه داره بدک نیستند برام عکسشو فرستاد و من دیدم بدک نیست چون گفتند به خاطر اینکه این اشتباه شده تخفیف 25 % می دیم با دیلیوری مجانی . خلاصه من هم دیدم dealخوبی هست گفتم اوکی . حالا ببینیم فردا میاد .
اووه ماای گااد !!! الی جون قربونت اگه اقای ما اونجا بود که اول میداد دره اون مغازه رو از دو طرف تخته کنن.. بعدش مجبورشون میکرد که اون دو تا صندلی رو دوباره بسازن و بیارن دره خونه.. پول مولم خبری نبود.. دهه..