2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانو جان مبارک باشه انشالا به سلامتی حالا کی فارق میشی خانم خانما

سلام ببخشید من اول نظر میدم بعد سلام میکنم هههههههههه چه دختر بدیم من این چند وقت کم پیدام شرمنده از صبح زود میرم دنبال کارهای تولد شوشو جان
تو یه باشگاه بیلیارد براش جا رزرو کردم 15 تا مهمون دارم کیکش هم میز بیلیارده و غذاها هم سالاد الویه و شامی رشتی و تست کاپ با کشک بادمجون مواد شامی امادست فردا هم مواد کشک بادمجون رو اماده کنم و برم براش کادو بخرم و کمی برای میز تولدش چیز میز برای تزئین وای خیلی هیجان دارم برای جمعه غروب خدا کنه همه چیز خوب پیش بره
اها راستی اینجا وضع اب و هوا خرابببببببب یه گردبادی زده که از دیروز تا حالا باد همراهش وحشتناک کلی خونه و ماشین و درخت و هواپیما خراب کرده خدا به داد برسه میگند تا فردا هستش بعد خوب میشه ولی دو دقیقه با کاپشن بیرون باشی یخ میکنی حالا یا من سرمایی شدم یا هوا سرد شده خدا داند

بچهها شماها خوبید برم بخونم ببینم چه خبر
سلام دوستان گل
امروز 16 هفتگی فندق بنده هست . می خواستم تیکر بذارم . بعدش هم بگم عین این شاگرد تنبل ها کلاس نرفتم عوضش با زن پسرخاله اقامون و دوستاشون می ریم خرید و ناهار و عشق و صفا هه هه
Lilypie Maternity tickers
سلام صبح به خیر واییییییییییییی سوگل جان چقدر زیبا ما هم شهرمون همینطوریه اما برگهای ما تموم شد و درختامون دیگه چیزی از برگ روشون نمونده

وای مامان مینا چه دخمل خوردنی داری شما من که ضعف میکنم با دیدنش حدا حفظش کنه براتون

الی جونم قربون اون فندق شکلاتیت بشم من ماشالا چه زود 16 هفته شد چشم به راه زیبای خاله هستیم

زهره جان قربونت خواهر یکم از اون هنرها تو به ما هم یاد بده خانم ماشالا خوب هنرمندیا رو نمیکردی هوس کردنها هم نوش جانت

سمیه جون رکسانا ماشالا چقدر بانمکه دلم میخواد محکم بغلش کنم جیگر خاله رو

مریمی من چطوره ؟ چه میکنید با اب و هوای خوب اونجا راستی زن دایی شدنت مبارک ای کیف میده من تو خانواده شوهرم همشون رو دوست دارم ولی این دوتا بچه خواهر شوهرم نفس من هستند انقدر که اونها رو دوست دارم فکر کنم بچه خودم رو دوست نداشته باشم اونها هم با من خیلی خوبند اخ نمیدونی مامانش و بقیشون چقدر ناراحت بودند اونها همش میومدند پیش من هههههههههه ولی من خوشحال اخه ما پایین خونه مادر شوهر جان بودیم اینها هم که میاومدند اونجا جز خونه من جای دیگه نمیرفتند الهی قربونشون بشم خلاصه زندایی بودن لذتی داره تازه تو خواهرشور خیلی خوبی هم داری حالا بیشتر بهت مزه میده
سلام دخمل هاااااااااا ، خوبین ؟؟؟

یلدای کم پیدا خسته نباشی از کارای تولد به به فردا چه خوشی میخواد بگذره بهتوووووووووووووووون ایشالا ، آره توی اخبار دیدم خراب کاری های گردباد رو ایشالا که فردا هواتون خوب باشه حسابی :)

خاله الی چطوره /؟؟؟ یه وقتا هم کلاس نرفتن مزه میده هااااااااااااااااااا :)) خوش بگذره ددر میری با دوستان ، 16 هفتگی فندوقی هم مبارک

بانو جون کیان هم خیلیییییییییی قشنگه ، مبارک گل پسری باشه

سلام به همگیییییییییییییییییییییییییییییی.....یلدا جون عذرت کاملا موجه بید دنبال کار خیر بودی واای ایشالا که تا باشه تفلد و شادی باشه برا همه :) توّلد آقای همسر هم پیش پیش مبارک باشه ..اگه تونستی برامون عکس بذار مخصوصاً از کیک و شام....