2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام
من صبح کلاس داشتم تا 3 بعدش رفتم خرید شیر و سبزیجات و ...... بعد از اون اومدم خونه مشفول پاک کردن و شستن سبزی بودم بعدش اقامون اومد رفتیم best buy ماکروویو و تلفن خریدیم اخه هر دو یهو سوخت هه هه بعدش هم شام و فیلم . دلم برای همه تنگ شده بود . مامان راین و پریا جون خوش اومدید به سایت .
مریم جون مرسی از اینکه نگارنم بودی خدارو شکر خوبم بانو جون احوالت چطوره پسلمون چطوره ؟؟
مینا جون تو هم که به زودی می ری ایران . خوش بگذره بهت .
سوگلی جون تو چه می کنی هوس جدید چه کردی ابجی .
مریم جون راستی سفره عقدت عال یبود همینطور مینا جون . واقعا یاد روزهای خوب بخیر .
سلام دخترا صبح همگی بخیر

ژولیت جون این جا هم الان اوضاع کار اصلا خوب نیست مخصوصا رشته های فنی !!!! شوهر من مهندس برق هست و توی کامپیوتر و آی تی هم تخصص داره الان بیش از یکسال و نیمه در به در کاره عزیزم ، آمریکا در شرایط اقتصادی بسیار بدی هستش الان ، بهترین رشته هایی که الان به سادگی براشون کار پیدا میشه رشته های پزشکی و زیر شاخه های پزشکی هست
بچه‌ها من که دیگه گیج شدم.. نمیدونم چه اسمی بذارم رو نی‌نی.. در مورد این اسم‌ها نظرتون چیه؟؟ پرهام- پارسا- میعاد- میلاد- میثاق- معین- میثم- نیما- کاوان- کیا- کیان- کیانوش- کیارش- کیاوش- ماکان- متین- پویا- پویان- رهام- رامین- رایان- شاهین- شایان- حسام- ایمان- مهران.. اینم بگم که خودم از هیچ کدوم خوشم نمیاد.. به جز کیان و ماکان و متین و مهران..