در مورد آب و هوا بگم که از اونجایی که اینجا بندر عباس آمریکا هستش !!!! همچنان هوا تابستونیه و روزا کولر روشن گاها شبا هم کولر روشن هستیم !!!! فلوریدا کلا زمستون خیلی کوتاهی داره که خیلی هم سرد نمیشه ، برف و اینا هم که اصلا نداریم راحت !!!!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هوای فلوریدا کلا هوای شرجی دریایی هستش چون اگه توی نقشه دیده باشی دور تا دورش رو آب گرفته و تمپا که یا همون تمپا بی Tampa Bay هم تقریبا وسط فلوریدا هست و کنار آب !!! هوای همچنان در ماه اکتبر مثل تابستون میمونه و ما کولر روشن میکنیم البته شبا دیگه مثل شهریور خودمون خنکه و کم کم کم کم رو خنکی خواهیم رفت !!! از تمپا تا اورلندو که شهر توریستی بزرگی هستش ( حتما اسمش رو شنیدی ) حدود یکساعت راهه بستگی داره کجای تمپا باشی ، تا میامی ( که من بهش میگم بهشت فلوریدا ) 3 ساعت و نیم راهه !!
هوای فلوریدا تمام طول سال مرطوبه ( خوبه برای پوست ) تا وسط پاییز تابستون ادامه داره ( از نظر هوا ) و از اون طرف هم از آخرای اسفند ماه خودمون و اوایل فروردین دیگه میشه رفت توی دریا برای شنا !!!!!!!
حتی برای یکهفته هم میشه اجاره کرد !!!! منظورم آپارتمان کامپلکس های معمولی که برای اجاره هستن نیست منظورم آپارتمان هایی هست که برای این منظور اجاره به توریست ها هستش بیشترشون هم نزدیک دریا هست