2777
2789
بچه م داره اینجا تو تنهائی رشد میکنه و هیشکی نیست با عشق بغلش کنه. گریه... حیفه این روزا بخدا... اونجا اصلا خواهر برادرام و بچه هاشون یه لحظه زمین نمیذارن بچه کوجیکو.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا جونه مادرتون انقد حرف از کیک میک نزنین .. فکره منه تنبل رو بکنین که این گوشه یه دنیا دهنم آب میفته و بلد هم نیستم درست کنم.. سوگل جون شما که به نوبه یه خودت اصلا و ابداً شکمو نیستی‌ ننه.. خودتو ناراحت نکن الان باز گشنت میشه میری یه چی‌ از خودت در می‌کنی‌ هااا.. میگم این عکس‌هایی‌ که می‌بینین کجا بید حالا؟؟ راستی‌ درخت‌های اینجا همچین حسابی‌ زرد و نارنگی و قرمز و قهوه یی شدن.. وقتی‌ داری درایو می‌کنی‌ حواست نباشه میری تو باقالی ها.. حالا اگه رفتم بیرون براتون عکس میگیرم ببینین کفّ کنین و دلتون بسوزه.. باید برم دراز بکشم.. این قلبه یاری نمی‌کنه امروز..
راستی‌ مینا جون یه سوال داشتم ازت.. توی همین سایت گفته که باید یه سری کلاس‌ها رو بریم قبل از زایمان تا آمادگی پیدا کنیم برای اون موقع.. می‌خواستم ببینم شما رفتی‌؟؟ ضروری هست یا نه؟ و اگه رفتی‌ کجا بوده.. ممنون میشم بهم بگی‌.. فعلا بای و آرزو می‌کنم سفر بی‌ خطری داشته باشی‌..
سلام خوشگل خانوما ، خوبین ؟؟؟

بانو جون میبینم که حسابی داری قل قلی میشی ها یه وقت اومدی یاهو یادت باشه برام عکس بفرستی عزیزم

مینا جون ایشالا به سلاکتی بری و برگردی ، فکر کنم الان برای همین هفته بخواین بلیط بگیرین خیلی گرون بشه !!!

مریم جونم ایمیلتو چک کن عزیزم..

من در راستای یک اقدامه بی‌ شرمانه رفتم استخر..
همچین ریلکس شدم اومدم.. بگذریم که استخره سر پوشیده حال نمیده ولی‌ روحیم عوض شد.. میرم یه چیزی بخورم .. فعلا بای
سلام به دوستهای عزیزم خوبین من خانه مادر شوشو بودم چه خبر ،بانو جان ممنون از بابت عکس ماشاالله خیلی‌ نازی خیلی‌ خوشحال شدم عکس برم فرستادی،مریم جان خوبی‌،سوگلی تو چه طوری،الی‌ و فندقی خوبان راستی‌ تو کالیفرنیا سانتا آنا است از شوشو پرسیدم،شهره شما چه طوری برای کالج باید بروی کمینتی کالج ارزن تر است،مینا و آرشیدا گلی خوبان خدا را شکر که آماده سفر هستید خوش بگزرد،زهره و آقا عرفان چه طورن
بدترین درد زندگی غربت است

بانو جان خوب کاری کردی رفتی‌ استخر،راستی‌ مینا جان آمدی درباره کوپن بیبی زاراس یک توضیحی میدهی‌،من وقتی‌ از خانه مادر شوشو میام اونا ناراحت هستن چون خیلی‌ رکسانا را دوست داران ولی‌ خوب منم دوست دارم بیام خانه امان
بدترین درد زندگی غربت است
بچها سلام خوبین؟؟؟ من سخت سرما خوردم ...انگار از رو تنم تانک ردّ شده کوفتم .سوپ درست کردم .نه تنها هوس هیچی‌ ندارم بلکه ناهار هم به زور با اصرار همسر جان خوردم الان هم رفته برام شلغم بگیره منم دوست ندارم ..خوب یه کم غر زدم شماها خوبین؟ بانو چه خوب کردی رفتی‌ استخر خیلی‌ برات خوبه ...مینا جون منم با سبزی خشک درست می‌کنم و دوست دارم البته همیشه تازه بهتره ولی‌ خوب همیشه اینجا در دسترس نیست ...