2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوگل جون خدا بد نده عزیزم.. آخه چی‌ شد یه دفعه سرما خوردی؟؟ ولی‌ شلغم خیلی‌ خوبه ها.. حتی بخورشم بگیری خوبه.. امیدوارم از اینایی نباشه که یکی‌ دو هفته بی‌ حالت کنه..ایشالا زود خوب میشی‌.. من برم بخوابم.. راستی‌ براتون چند تا عکس گرفتم از درخت‌ها در حال درایو کردن (آخه من عاشقه عکاسی بیدم) البته خیلی‌ خوب نیفتاده ولی‌ فردا براتون میزارم چند تا.. شبه همه خوش.. ویکنده خوبی‌ داشته باشین همگی‌.. سمیّه جون ما مخلصیم.. لطف داری گلم.. فعلا بای
سوگل جون خدا بد نده نبینم مریض شده باشی وای یعنی هیچی هوس نمی کنی .....؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه می شه ؟؟؟ حتما شلغم بخور سوپ مرغ با استخوان هم یادت نره اب پرتقال و لیمو شیرین اگر پیدا شد استراحت کن . امیدوارم به زودی حالت خوب شه .
مینا جون من می رم ranch market 99 که فروشگاه چینی هست اونواع اقسام سبزیجات تازه رو داره اگ رنزدیکت نبود می تونی بری یکی از فروشگاهای چینی . از شوید تازه بگیر تا تره و شنبلیله و جعفری و ...... خلاصه من بیشتر با سبزی تازه درست می کنم اوایل با سبزی خشک درست می کردم ولی بعدا دیدم تازه بهتره چون معلوم نیست این سبزی ها چی هست ؟؟؟
بانو جون مرسی از اینکه برامون عکس می ذاری . من عاشق طبیعت هستم البته بدون جک و جونوراش . فصل پاییز رو هم بسی دوست دارم اخه خودم پاییزی هستم اخه هه هه
وای مینا جون چه حالی داری الان ؟؟؟مامان بابا و. ..... چقدر هیجان زده هستند انشالله به سلامتی بری و بهت خوش بگذره .
مریم جونم misssssssssss you ziad کجایی ؟؟؟ کتاب خونی به کجا رسید افرین به تو دختر اهل مطالعه و هنرمند منم می رم کتابخونه یه سر بزنم ببینم چی داره ؟
شهره جون چطوری دیگه بیزی شدی کمتر میای ؟؟ چه روزهای کلاس زبان داری ؟؟
زهره جون چطوری دیگه کیک درست نکردی ؟؟/عرفان چقدر خوبه که بهت کمک می کنه تو کیک پزی . اینجوری احساس خوبی بهشون دست می ده که دارن کاری انجام می دن و از حالا مسیولیت پذیر می شن .
وای بسته من هم هنوز نرسیده تو سایت رفتم نوشته تو
مرک امریکا هست ولی یکهفته اونجاست مامان نگران بافتنی ها هست که کلی روشون زحمت کشیده . خیلی نگرانم ولی اقامون می گه اینجا چیزی گم نمی شه اگر رسید شده پس میاد . ولی سابقه نداشته اینقدر دیر شه . نکنه سی دی رو ایراد گرفتند ؟؟؟؟
من و همسر جان هم به مناسبت 15 هفتگی فندقی رفتیم رستوران ایرانی . ولی دفعه اخره که می ریم غذاش افتضاح بود من که راستش از غذای ایرانی اینجا خوشم نمیاد برنج ها بی طعم و مزه . کبابها هم خشک و جوجه کباب هم بدون زعفرون و مزه . صاحب رستوران هم که واقعا مسخره بود (رستوران دربند جدیده ؟؟) ولی خوب فضای بیرونش خوب بود ولی غذا افتضاح . چرا ما ایرانی ها نمی خواهیم خرج بکنیم . سرو ته همه چیزو می زنیم ؟؟؟می خایم ازاب کره بگیریم گارسن اومد سایه بون رو برامون باز کرد بعدش صاحب رستوران اومد به انگلیسی . هه هه حالا ایرانی بودا و فهمیده بود ما ایرانی هستیم اومد گفت (زبان انگلیسی )ببخشید من باید اینو ببندم اخه یکی دوتا از اینها شکسته ممکنه این هم بشکنه و بیوفته رو سرتون به خاطر باد و الان نیازی نیست باز شه با پررویی بستش ( با توجه به اینکه رستوران کناری چترشون هم باز بود ) خساست هم حدی داره بابا . حالا واقعا مهم نبود ولی می خوام اینو بدونم اگر یه امریکایی بیاد این رفتار زشت نیست . اگر رستوران خارجی حتی چینی یا تایلندی بری اول اجازه می گیرند که می شه اینکارو کرد بعد ..... خلاصه که ما ایرانی ها کی می خوایم تو بیزینس خوب خرج کنیم و کنس بازی در نیاریم ؟؟؟کی ؟؟؟
سلام دوست جونا
منم امروز حالم خوب نیست از دیروز سرفه میکنم . امروز شدیدتر شده بود . دیگه پری هم شدم وکلی همه چیز به هم ریخته .
اینجا هم که امروز زیاد شلوغ نیست
سوگل جون تو هم میبینم مریض شدی اصولا توی تغییر فصل مریض شدن بیشتره ولی من بدن درد ندارم فقط سرفه دارم
زهره جون تو کجایی؟ عرفان خوبه ؟
بانو جون حساب چیس 100$ میده استفاده کن اگر کوپن برات اومده حتی 2 تا داشته باشی میتونی 2 تا حساب باز کنی و 2 تا 100 $ هرچند که پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا میشه ولی ظاهرا چیس یادش رفته

الی جون 15 هفتگی فندقت مبارک. الی بافه دربند 2 خیلی غذاش بده کاش گفته بودم بهت ولی کاملا صحبتهاتو در مورد رستورانها ایرانیا قبول دارم ولی کسری بد نیست من خوشم اومد . هر چند که قیمتاش بیشتره .

مریم جون خوبی ؟
مینا جون تو دخترت چطوری ؟یه چیزی بگم اون دفعه که ما رفتیم کیما از طرف خروجی کلیر لک که رد شدیم به همسری گفتم دوستم اینجاست که اصرار زنگ بزن بیاد همدیگرو ببینید که دیگه چون هماهنگ نکرده بودیم زنگ نزدم .

سمیه جون مهمونی خوش گذشت . رکسانا خوبه
بنفشه جون هم که کمتر میاد .

شهره جون من انتخاباتش را دیدم ولی دوست دارم بازم ببینمش مخصوصا شوهرم که ندید دوست داره دوباره ببینتش حالا میخوام یه جوری ایمیل بزنم دوباره پخشش کنند خیلی برام جالب بود من دیر تی وی را روشن کردم اونروز خلاصه اگر راهنماییم کنی خوشحال میشم اونقسمتی که شوهرتون کارگردانش بوده را هم ببینم اگر از انلاین بشه عالیه ممنونم شهره جون موفق باشید
الی جون تا اونجایی که ممکنه بیرون غذا نخور مطمئن باش اینا در مورد غذاشون هم کر نمیکنند حیف سعی کن گوشت ارگانیک چربی دار بخری بدی شوهرت برات کباب کنه خودت از بوش دور باش این مدت خوب غذا بخور و از جاهای مطمئن