2789
سلام دوستان گلم.خوبید؟

ما دبی زندگی می کنیم. دو سوال داشتم اگر لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم.
اول اینکه ویلا 2 یا 3 خوابه در ایالتی که شما هستید تا حدود 110هزار دلار برای خرید هست؟ واگر هست چه شهری ؟

دوم اینکه کمترین قیمت برای خانه نوساز در منطقه مناسب زندگی چند است و اقامت راحت تر با خانه می دهند؟

راهنمایی کنید لطفا. تشکر+بوووووووس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سارا جان

اگر منظورت آمریکاست خونه ارزون میخوای برو آریزونا بهترین جا میتونی بری فینیکس... خونه زیاده و ارزون شده ما خودمون یه خونه خوب دیدیم با حیاط خیلی بزرگ که 100 تا بود ولی خوب من کالیفرنیا رو دوست دارم که صد البته گرونتره
سوال دوم را متوجه نشدم

مامان نیکا حالت چطوره من کمی سرم شلوغ شده ولی به محض اینکه وقت کردم خودم باهات تماس میگیرم
آبی جان ممنونم عزیزم. بله منظورم آمریکا هست.
آریزونا که گفتی صد هزار دلار هست نوسازه؟ چند سال ساخته و آریزونا برای زندگی و کار مناسب است یا نه؟

سوال دوم این بود که می شود اقامت آمریکا را با خرید خانه راحت تر گرفت یا تاثیر نداره؟
کالیفرنیا خانه مناسب چند است؟
خرید خونه هیچ اثرى در گرفتن گرین کارد نداره. خاله من در کانزاس خونه داره و نقد هم خرید براى موقعى که از کانادا میاد اینجا. همه میتونن آمریکا خونه بگیرن ولى نقد اخه به آنهایى که آقامت نداشته باشن وام براى خرید خونه نمیدن. بهترین راه همینطور که مریم جون گفت بیزنس یا ویزاى کار است
سلام دوستان مهربونم.

آبی جون و مریم بانو جان و هورا جون از شما ممنونم. خیلی به من کمک کردید که واقعیت را گفتید چون بعضی شرکت ها در دبی دارن تبلیغ میکنن برا ی خرید خانه+اقامت در آمریکا.

خیلی ممنون از لطفتون. با اجازه دوباره به تاپیک شما سر می زنم.

بوووووووووووس + بای
سلام به همه خانم هاى گل

مریم بانو جان هر فقط آمدى اینجا خبر بده من با شما کار دارم

قبلا با هم تو topic sarvenaz جون آشنا شدیم براى اقامت تو آمریکا باید سوالاتى کنم ازتون ممنون میشم