2789
سلام من ایران زندگی میکنم خوانده ام در امریکا به وسیله پیوند سلولهای بنیادین بند ناف برای درمان افراد فلج مغزی استفاده میکنند نیاز به اطلاعات دارم . نیاز به کمک شما دوستان مقیم امریکا دارم ، چون پسر 9 ماهه ام به دلیل نرسیدن اکسیژن به مغزش فلج مغزی شده است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من 35 سالمه و یکساله ازدواج کردم و اگر تا دو ماهه دیگه نی نی دار نشم می رم دکتر برای ........
البته بیمه هم ندارم .
بانو جون شما چه مدت هست که اومدید اینجا ؟؟؟
من یکسال و 5 ماهه
سلام مریم جون،
ممنون ، گفتی که فلوریدا هستی( خوش به حالت که هوای گرم دارین اونجا ،اینجا حسابی سرده!!!)
من میخواستم که بدونم دور و ور ویرجینیا کسی هست؟ من حدود 7 ماهه که اینجام و حدود 3هفته است که باردارم؟!!؟!؟ در اولین ماهی که تصمیم به بچه دار شده گرفتیم، باردار شدم!!! از روی یک تقویم جادویی!؟؟!!؟
فعلا" دارم دنبال یه دکتر خوب ایرانی میگردم.
به هر حال چون من اینجا تنهام، خوشحال میشم اگه دوستهای جدید پیدا کنم
مریم جون از کارولینا تا اینجا حداقل 8-9 ساعت راهه؟!؟!؟!!؟
در مورد تقویم که گفتم برای من همون ماه اول کار کرد البته خدا را شکر من مشکلی نداشتم و قبلا" توی ایران یکبار حامله شده بودم و متاسفانه سقط شد. یه سایت ایرانی هست ( دکتر رهام صادقی) البته باید عضو بشی بعد یه تقویم داره که که دقیقا" تاریخ تخمک گذاریتو میگه .من با اینکه پریودم نامرتب بود ولی باز تاریخش را دقیق بهم گفت حتی بهت میگه که اگه پسر میخوای جه روزی نزدیکی کنی و اگه دختر میخوای چه روزی؟؟؟؟ در واقع فقط یه تقویم تخمک گذاریه ساده است ولی چون روی من همون ماه اول جواب داد، واسه من جادوییه؟!!؟!؟ به هر حال بد نیست یه سری بهش بزنی برو توی گوگل و اسم دکتر رهام صادقی را بزن ، پیداش میکنی.
راست با دکتر امریکایی مشکل نداری منظورم برای حرف زدن و ایناست. چون من همش فکر میکنم که اگه نتونم دقیقا" براش توضیح بدم، ممکنه مشکل برام پیش بیاد. زبانم بد نیست ولی خیلی هم خوب نیست!!
به هر حال امیدوارم که هر چه زودتر خاله رورو بشی!!!!!!!!!!!!!!
مریم جون ، حالا این تقویم را هم امتحان کن ضرری نداره.
من چون بیمه هستم یه دکتر خانوادگی دارم که خوشبختانه ایرانیه و قرار شده که بگرده برام یه دکتر متخصص زنان ایرانی پیدا کنه. اینجا ایرانی هست ولی نه خیلی زیاد ، به هر حال من چون کار میکنم برام مهمه که دکترم نزدیک باشه و بتونم مرتب خودم برم پیشش ، شوهرم محل کارش از خونمون دوره و نمیشه که همیشه با اون برم دکتر، برای همین و اینکه من اصطلاحات تخصصی را نمیدونم، باید دکترم ایرانی باشه.
من 9 ساله که ازدواج کردم و تازه خواستم که بچه دار بشم پس اصلا" عجله نکن،( از من یاد بگیر؟!؟!!؟!) وقتی فکرت باز بشه و بهش فکر نکنی ، حتما" به چیزی که میخوای میرسی.فقط از خدا بخواه که هرچی خیره برات پیش بیاد.
راستی بیمه داری؟