2789
مرسی عزیزم من خودم تگزاس رو دوست دارم اینجا کوه و ....نداره ولی خوب اینجا فامیل شوشو و .....همه اینجا هستند من خودم کسی رو اینجا از فامیل ندارم . پسر دایی ام هست که برای دکترا اومده و فیلادلفیا هست . من تا حالا اریزونا نیومدم ولی هر state برای خودش زیبایی هایی داره . حتما اونجا هم قشنگه . می دونی اینجا خوبیش اینه که مردمش تا حدی مذهبی هستند و فساد و .... خیلی کم دیده می شه اینجا . ولی به هرحال اینجا مملکت آزاید هست .
چه خوب درس می خونی چه رشته ای می خونی حالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی از بچه های کلاسمون حامله هست و یکروز میاد یکروز نمی اد به هر حال من آرزو می کنم به زودی صاحب نی نی خوشگل بشیم . مامان من که داره تو ایران برای نی نی نیومده چیز میز می بافه . آخه من بچه بزرگ خانواده هستم و اونها هم منتظر نوه . خدایا کمکمون کن تو این غربت .
وای چه خوب اگر بیای عالی می شه . راستی اگر دوست داشته باشی من ای دی رو بهت می دم تو یاهو یا فیس بوک با هم در ارتبط بیشتر باشیم . منو مریم جون از سفارت دبی دوست شدیم و تو کلوپ خصوصی چت می کنیم با بچه های دیگه . خوشحال می شم باهات بیشتر اشنا شم . راستی رو فیس بوک می تونی منو ببینی ؟؟؟