2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18444 بازدید | 582 پست
وای چقد عالی...ممنونم از جوابتون... از عطاری میشه تهیه کرد..قیمتش چقد هست؟

خوتهش میکنم عزیزم

فک نکنم عطاری ها داشته باشنش از آرایشی بهداشتیا باید بخریش فقط اصلشو گیر بیار

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم چه تاپیک عالیه بود و چقدر باحوصله به همه پست ها جواب داده بودی. میشه برای درمان موهای زیر ...

سلام عزیزم ممنونم نظر لطفته

درمان موی زیر پوستی : یک فنجان شکر +نصف فنجان روغن زیتون اصل +۱۰قطره روغن تی تری +۱۰قطره رو غن اسطخودوس رو مخلوط کن بمال روی پوستت بزار ۱۰تا۱۵دقیقه بمونه بعد با آب ولرم بشورش دوبار در هفته اینکاررو انجام بده

روش دوم :دو عدد قرص آسپرین رو با آب گرم مخلوط کن تا یه خمیر یه دست بوجود بیاد به مدت ۱۰دقیقه بزار رو پوستت بمونه بعد با آب سرد بشورش اینم دوبار در هفته

روش اصلاح و شیو کردنت هم عوض کن سعی کن از ژیلت بانوان برای شیو کردن ایتفاده کنی

درمان پوست مرغی:

قبل از هر حمام روغن نارگیل بمال پوستت و از یه اسکراب استفاده کن بعد با آب گرم دوش بگیر و‌کوتاه 

از حمام که اومدی سرکه سیب سرخ رو با پنبه به  پوستی  که میخوای بزن و بعد ۲۰دقیقه با آب سرد بشورش و با یه مرطوب کننده مرطوبش کن اگر از ژیلت یا تیغ برای شیو کردن موهای اون قسمت از پوستت که پوست مرغی شده استفاده میکنی اصلا تیغ رو برعکس (خلاف جهت رویش مو) رو پوستت حرکت نده و بزار تا یه مدت یکم از ریشه موها نزده باشن همیشه هم پوستت رو مرطوب نگه دار و اگه پوستت مو زاید داره برعکس دستت رو روشون نکش

خانمای عزیز بهتون پیشنهاد میکنم حتما صابون تریاک رو تهیه کنید چون بسیار مفید و پر فایده برای پوست هستش فقط اصلشو بگیرید من حدود یک ماهه دارم ازش استفاده میکتم تا الان تو تاپیک راجبش نگفتم تا خودم ازش نطمین بشم

خواص صابون تریاک:

روشن کردن پوست تا دو درجه و شفاف کردن پوست 

ضد چروک 

از بین برنده خال و نقاط سیا و جوش های سر سیاه و سر سفید پوست

بستن منافذ و یک دست کننده پوست

از بین برنده جوش لک بعد از جوش

کمک به درمان اسکار تا حدودی

از بین برنده اثر ماه گرفتگی یا لکه های پوست

من خیلی ازش راضی بودم بهتون پیشنهاد میکنم حتما اصلش رو تهیه کنید ولی بعد هرربار شستشو تا ۵دقیقه پوست بوی تریاک میده بعد کامل از بین میره

روزی دوبار هر بار به مدت ۲دقیقه ازش استفاده کنید

مارکشم مهم نیست همشون مثل همن

سلام عزیزم ممنونم نظر لطفته درمان موی زیر پوستی : یک فنجان شکر +نصف فنجان روغن زیتون اصل +۱۰قطره رو ...

ممنونم گلم از اینکه وقت گذاشتی و به سوالم جواب دادی امیدوارم همیشه سلامت باشی

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
خانمای عزیز بهتون پیشنهاد میکنم حتما صابون تریاک رو تهیه کنید چون بسیار مفید و پر فایده برای پوست هس ...

سلام عزیزم مرسی بابت اطلاعات وتجربیاتت

میشه لایکم کنی

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
عزیزم راهی هست برای  درمان خارش شدید وشوره سر

آره گلم

تو شامپوت مخلوط نمک دریا و سرکه سیب بریز هفته ای ۳ بار با هاش موهاتو بشور خیلی زود جواب میده

آره گلم تو شامپوت مخلوط نمک دریا و سرکه سیب بریز هفته ای ۳ بار با هاش موهاتو بشور خیلی زود جواب مید ...

ممنون عزیزم

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰