2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18436 بازدید | 582 پست
آره خیلی چربه یعنی صبح برم حموم تا شب حتما موهام چرب شده عزیزم یه شامپو هم معرفی میکنی

شامپو هد اند شولدرز مخصوص موهای چرب یا از محصولات ایروکس این دوتا عالین

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
بله ممنون فقط میشه بر پرپشت شدن جلوی موها هم راهنمایمم کنید ...قسمت پیشونی منظورمه

آب پیاز و روغن که تو تاپیک کامل توضیحش دادم و شامپو کافین سریتا این کار هارو کنی معجزه میکنن واقعا

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم من تهرانم طرف غرب چند تا داروخانه رفتم ولی کرم ضد چروک و آبرسان اون مارکی که شما گفتید پیدا نک ...

عزبزم من تهرانی نیستم ولی آبرسان مای هم خوبه ضد چروک هم کیو وی خوبه

ده دقیقه زیاده به پوست آسیب میزنه روزی دوبار به مدت ۲ الی ۳ دقیقه

سلام عزیزم 

میشع درمانی واس خط های سفید ایجاد شده روی پوست ک بر اثر لاغری ایجاد میشن و بگید؟

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
عزبزم من تهرانی نیستم ولی آبرسان مای هم خوبه ضد چروک هم کیو وی خوبه

عزیزم اگ میشه راهی واس پر شدن صورت هم بگید ممنونم 

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻