2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18436 بازدید | 582 پست
سلام عزیزم ممنون از تایپیک عالیت  منم صورتم پر از جوشای زیر پوستیه ریزه کلا صورتم دون دون دیده ...

برای درمانشون کلی راه هست ولی بهترین راهاش که خودم ازشون نتیجه گرفتم ایناست:

۱ : هرروز سه مرتبه عسل رو با یه پنبه بمال روشون و ۱۵ دقیقه صبر کن بعد با آب ولرم بشورش 

۲: روغن کنجد و پودر سیاه دانه رو با هم مخلوط کن تا یه ماسک به دست بیاد بمال روی جوش ها و ۱۵ دقیقه صبر کن و بعد با آب ولرم بشورش توی ۱۰ الی ۱۵ روز نتیجشو میبینی

۳ : هر شب یه لیوان عرق کاسنی بخور تا دیگه جوش نزنی

۴ : مرطوب کننده و آبرسانتم حتما عوض کن

از یه شوینه خوب هم برای پوستت استفاده کن تا چربی پوستت کنترل بشه صابون زردچوبه عالیه

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آبرسان خوب چه مارکی و چطور باید استفاده کنم؟

آبرسان مارک نوروا و جنوآپ خیلی عالین صبح ها که صورتت رو میشوری بزن و هر وقت که از حمام اومدی شبا هم که صورتت رو شستی سرم ویتامین سی بزن

طول درمان کار های پوستی اگه دقیق انجام بدی ۱۴ روزست ولی ممکنه برا یکی بیشتر باشه برا یکی کمتر

بله ممنون فقط میشه بر پرپشت شدن جلوی موها هم راهنمایمم کنید ...قسمت پیشونی منظورمه

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
خانم دکتر من میخوام صابون زرد چوبه و کرم ضد چروک و ابرسان و سرم ویتامین سی را استفاده کنم میشه همه ر ...

ببین عزیزم صبح از خواب که بیدار شدی صورتت رو با صابون زرد چوبه بشور بعد آبرسان بزن و درطول روز یکبار هم ضدچروک رو بزن مثلاً غروب شی موقع خواب صورتت رو دوباره با صابون زرد چوبه بشور و سرم ویتامین سی بزن و بخواب در طول روز هم هر ماسکی رو خواستی میتونی استفاده کنی من یه پیج زدم که همه اینا رو توش قرار بدم اگه خواستی اونو دنبال کن