2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18436 بازدید | 582 پست
گلم براى خشكى ساقه مو و شكننده بودنش و موخوره راه ندارى؟ براى جوشهاى چركى رو كمر چطور

برای جوش های چرکی کمر از ژل شستشوی دیودراگ میتونی استفاده کنی و صابون ضد آکنه گلمر یک روز درمیون

برای خشکی ساقه مو حتما شامپوتو عوض کن و حتما از روغن کرچک یا بادام تلخ فقط رو ساقه استفاده کن یک روز درمیون یا شیر یا گلاب رو تو اپری کن و بزن ساه موهات

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای جوش های چرکی کمر از ژل شستشوی دیودراگ میتونی استفاده کنی و صابون ضد آکنه گلمر یک روز درمیون بر ...

عزيزم روغن ميزنم ب موهام ولى خب هر روز بايد برم حموم كه همش چرب ميشه

حموم زياد هم مو رو خشك ميكنه

عزیزم من زیر چشمام سیاهه خیلی چیکار کنم؟😣

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
عزيزم روغن ميزنم ب موهام ولى خب هر روز بايد برم حموم كه همش چرب ميشه حموم زياد هم مو رو خشك ميكنه

اگه شامپوتو درست انتخاب کنی و با آب گرم حموم نکنی موهات اصلا خشک نمیشه و روغن هم یکساعت قبلحموم باید بزنی نه درطول روز از اون اسپری هایی هم که گفتم استفاده کن

عزیزم من زیر چشمام سیاهه خیلی چیکار کنم؟😣

سیب زمینی رو رنده کن با شیر مخلوط کن تا نیم ساعت بزار زیر چشمت از سرم ویتامین سی هم شبا قبل خواب استفاده کن خیلی عالیه

سیب زمینی رو رنده کن با شیر مخلوط کن تا نیم ساعت بزار زیر چشمت از سرم ویتامین سی هم شبا قبل خواب است ...

مرسی عزیز دلم 

چقدر طول می کشه واقعا جواب میده چون خیلی سیاهه خسته شدم دیگ

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
مرسی عزیز دلم  چقدر طول می کشه واقعا جواب میده چون خیلی سیاهه خسته شدم دیگ

طول درمان کار های پوستی اگه دقیق انجام بدی ۱۴ روزست ولی ممکنه برا یکی بیشتر باشه برا یکی کمتر

سلام عزیزم ببخشید میشه واسه رفع خط لبخند هم یه راه حل بدید که موثر باشه؟ من ۳۵ سالم هست

ی خط خنده ۲ بار در هفته صبح ها مقداری آرد ذرت رو با یک قاشق سوپ خوری عسل مخلوط کن و روی خطوط بمال و بعد ۳۰ دقیقه بشورش حتما از یه آبرسان خوب استفاده کن نتیجشو خیلی زود میبینی

هر شب قبل خواب هم روغن نارگیل بمال به خطوط و صبح بشورش اینکار دیگه نمیزاره عمیق تر بشن و باعث ترمیمیشون میشه

سلام عزیزم ممنون از تایپیک عالیت 

منم صورتم پر از جوشای زیر پوستیه ریزه کلا صورتم دون دون دیده میشه و اینکه بعضی از قسمتا چربی جمع شده زیر پوستم فشار میدم تخلیه میشه یه مدت بعد بازم چربی میاد پوستم چربه