2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18457 بازدید | 582 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید عزیزم من زیاد سوال پرسیدم . روتین روزانه شما رو میخام انجام بدم . اسکراب و تونر چه زمانی باید ...

خواهش میکنم عزیزم

اسکراب چون لایه برداری میکنه در هفته نهایتا دو بار باید استفاده بشه ولی تونر رو هرزمانی که خواستی میتونی برای پاک و تمیز کردن صورتت ازش استفاده کنی

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
خواهش میکنم عزیزم اسکراب چون لایه برداری میکنه در هفته نهایتا دو بار باید استفاده بشه ولی تونر رو ه ...

سلام عزیزم من دوباره اومدم با سوال جدید😁

زیر لبم ی دونه زده سفته.. نمیشه کندش.. کنار بینیم هم هس کوچولو

درمانش رو میدونی؟ 

سلام ممنون از تجربیات خوبتون...

من روی صورتم ی لک افتاده بود ک با تجربه شما صابون زرد چوبه گرفتم اما دست ساز هست ک تواین ی هفته هم مشخصه کم رنگ شده .شباهم کرم ویتامین سی نئودرما استفاده میکنم و صبح میشورم در طول روز هم ی قاشق گلاب رو با چند قطره گلیسیرین قاطی میکنم و ب عنوان ابرسان روزانه استفاده میکنم..تو این ی هفته کاملا تغیراتو احساس میکنم..

فقط اگه تو چیزایی ک گفتم نظری دارین ممنون میشم بگین مثلا همون ک گفتم از مخلوط واسه ابریان استفاده میکنم بنظرتون درسته یا نه؟

ی سوال دیگه برای تیرگی واژن استفاده از ابلیمو واقعا تاثیر داره..شما خودتون نتیجه گرفتید ازش..

من دور واڙن و لبه ها و کناره های مقعد یکم سیاه هست خجالت میکشم بخاطرش از همسرم ولی مشکلی نداریم ممنون ک راهنمایی میکنین

سلام ممنون از تجربیات خوبتون... من روی صورتم ی لک افتاده بود ک با تجربه شما صابون زرد چوبه گرفتم ام ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم تاپیک براتون مفید بوده

اگه صابون زردچوبه شرکتی بگیری خیلی زودتر نتیجه میگیری مارک پیاری و انجی عالین

تو ماسکی که برای آبرسانی استفاده میکنی اگه آب خیار هم بریزی تاثیرش ده برابر میشه

ی سوال دیگه برای تیرگی واژن استفاده از ابلیمو واقعا تاثیر داره..شما خودتون نتیجه گرفتید ازش.. من دو ...

آبلیمو خیلی تاثیر داره ولی دیر جواب میده  یه چیزی بهت پیشنهاد میکنم استفاده کنی ازش دعام میکنی

یه صابون تریاک اصل بخر حتما اصل باشه روزی دوبار هربار به مدت ۳ دقیقه محل مورد نظر رو باهاش بشور هم ساهیش برطرف میشه هم پوستت تا دودرجه روشن تر میشه فقط یکم بوی تریاک میده که بعد ۵ دقیقه از شستشو کامل میره

نه عزیزم

خب خوبه که درد نداره 

یکم عسل اصل یمال روش نه کل پوستت ها فقط روی جوش بعد نیم ساعت بشورش روزی دوبار این کاررو کن خیلی زود خوب میشه صورتتم روزی دوبار با صابون زردچوبه بشور

سلام عزیزم چه تاپیک عالیه بود و چقدر باحوصله به همه پست ها جواب داده بودی. میشه برای درمان موهای زیرپوست و همچنین پوست مرغی هم اگر چیزی میدونی بگی. ممنونم

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹