2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18444 بازدید | 582 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برای منافذ باز  باید دوبار در ماه این ماسک رو روی صورتتون بزارید یک عدد سفیده تخم مرغ ۲ ق غذا ...

کسی بیشتر از من از سفیده ی تخم مرغ استفاده نکردا فقدرماکس جوش شرین خوبع

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
استارتر من جوشام هورمونیه این چن وقت تبدیل به آکنه شده قبل کرونا رفتم دکتر لایه بردار داد افتضاح بدت ...

اول به فکر درمان اختلال هورمونی باش بعد از صابون تریاک یا زرد چوبه روزی دوبار استفاده کن و سرکه سیب رو با آب رقیق کن بزن روی جای جوشهات  خیلی زود تاثیرشونو میبینی

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
اول به فکر درمان اختلال هورمونی باش بعد از صابون تریاک یا زرد چوبه روزی دوبار استفاده کن و سرکه سیب ...

دکتر گفته باید تازمانیکه خوب شدی ضدبارداری مصرف کنی همون باعث میشه صورتم خراب شه اعصابم خورده ینی 

اختلال قاعدگی پیداکردم بعدزایمان میگن هورمونام ریخته بهم نمیدونم چیکار کنم 

دستت دردنکنه از داروخانه بخرم یا عطاری شهرما کوچیک فک نکنم بتونم پیداکنم

[QUOTE=132166205]برای گودی جوش درمان ۱۰۰ درصدی وجود تداره و بهترین درمانش لیزر درمانی و یا میتونی مخلوط سیب زمینی رند ...[/ببخشیدصابون زدچوبه از کجا تهیه کردی؟ لطف میکتی عکسشو بزاری

یادمان باشد دنیا زنگ آخر نیست؛زنگ بعد حساب داریم...!
سلام عزیزم اسکار رو چجوری میشه ازبین بردبه روش طبیعی؟ واینکه راه حلی دارین که رشدموها سریعتربشه؟

تنها راه درمان اسکار به طور قطعی لیزر درمانیه ولی میتونی با خوردن جوانه گندم و ماست و مالیدن عسل روی اسکار ها تا ۴۰ درصد بهترشون کنی

دکتر گفته باید تازمانیکه خوب شدی ضدبارداری مصرف کنی همون باعث میشه صورتم خراب شه اعصابم خورده ینی&nb ...

خواهش میکنم عزیزم

همه عطاری ها دارنش

نگرانم نباش انشاالله زود خوب میشی

تنها راه درمان اسکار به طور قطعی لیزر درمانیه ولی میتونی با خوردن جوانه گندم و ماست و مالیدن عسل روی ...

اینم یادم رفت 

سیب زمینی رنده شده رو با شیر مخلوط کن تا خمیر بدس بیاد بمال پوستت اینم خیلی تاثیر داره