سلام عزیزم الان 35 سالمه
من پوست خیلی بدی داشتم مخصوصا در این 5 سال اخیر روزانه در شدت نور ظهر به ویژه تابستان در زمان طولانی بودم برا همین پوست خیلی بد شد کلکسیونی از ایرادات مثل منافذ باز جای جوش نقطه های سیاه رو بینی و تیرگی و لکه روی پوست و خال ها صورتم هم زیاد شد و بدتر از اون متوجه شدم که روی پیشونیم داره چروک می افته البته دیگه صورتم جوش نداره جای جوش برای قبل 25 سالگیم بود که بالاخره با راکوتان درمان شد.
وقتی کمی از کاراهام کمتر شد بچم بزرگتر شد و بالاخره درسم تمام شد تازه فکر پوست و اندام و در کل سر و وضعم شدم. البته با این همه ایرادات ولی از دید سایرین زیبا و خوش اندام هستم.
بالافاصله شروع کردم به لباس پوشیدم مرتبتر و زیبا تر برای اینکه کمتر هزینه کنم شروع کردم به دوخت دوز زیاد در ماه حداقل 5 لباس یا مانتو جدید برای خودم دوختم البته من خیاطی خوب و تقریبا حرفه ای بلد بودم. و روزانه در منزل شروع به ورزش کردم فعلا فقط کمی دراز نشت میرم..
اولین کاری که کردم از ماسک سودا آلورا استفاده کردم دیدم پوست خیلی تغییر کرد از اولین استفادش روزانه سه بار استفاده می کردم به مدت دو ماه.. بعد از اون از کرم روشن کننده سینره به مدت یک ماه و روزانه سه بار استفاده کردم واقعا رو پوست من خوب جواب داد (مارک های سینره بر خلاف قیمتشون به نظرم خوب هستن من قبلا هم از محصولاتشون استفاده می کردم) . بعدش رفتم سراغ خط های رو پیشونیم از کرم ضد چروک در مالیفت برای یک ماه روزانه دو بار استفاده کردم که اصلا خوب نبود هیچ تاثری روی پوست من نداشت. راستش ناراحت شدم چرا این کرم اصلا تاثیر نداشت رو اوردم به مواد گیاهی برای همین رفتم سراغ آلورا تو خونه یه گلدون خودم داشتم دیدم با یک بار استفاده پوست کشیده تر شده و چروک کمتر برای همین الان یک ماهس ت روزانه چندین مرتبه از آلورا برای پوستم استفاده می کنم از سه تا خط رو پیشونیم الان فقط یه نصفه مونده امیدوارم بتونم از بین ببرم.
در همین بین بود که تاپیک شما رو دیدم رفتم سراغ ماسک سفیده تخم مرغ با ارد برنج خیلی خوب بود واقعا احساس کردم منافد کوچکتر شدن و پوستم شفافتر. از ماسک سیب زمینی و شیر هم استفاده کردم اینم خوب بوده.
اما دوست دارم پوستم بدون ایراد باشه .