2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18444 بازدید | 582 پست
میشه برا مو بگی اب پیاز چقدر رو موهام بمونه؟ من موهام خیلی نازک و کم‌پشت شده

هفته ای یکبار آب پیاز زو به کف سرت بزن و نیم ساعت بزار بمونه بعد از نیم ساعت دوش بگیر و یه روز درمیون روغن کرچک یا بادوم تلخ اصل بزن به کل ساقه موهات و بعد نیم ساعت دوش بگیر قرص یونی زینگ هم بخور سر یک ماه نتیجشو میبینی

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم یه پست جامع از کل چیزایی که تو تاپیک گفتم که شامل تمام کاراهایی میشه که یه خانم از صبح که بلند ...

مرسی عزیزم....❤❤❤

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.
هفته ای یکبار آب پیاز زو به کف سرت بزن و نیم ساعت بزار بمونه بعد از نیم ساعت دوش بگیر و یه روز درمیو ...

ممنون پیاز شروع کردم الان دوبار رو موهام گذاشتم، زینک چاق نمیکنه؟

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
هفته ای یکبار آب پیاز زو به کف سرت بزن و نیم ساعت بزار بمونه بعد از نیم ساعت دوش بگیر و یه روز درمیو ...

سلام عزیزم ممنونم که از تجربیاتت تاپیک زدی.. 

عاشق اینجور تاپیکای پوست ومو هستم😍

منم ب شدت با ماسک خاک رس موافقم.. واستفاده میکنم

و اسکراب خونگی سفید واب و گلاب هم استفاده کردم فوق العادس😍

ولی ماسکی ک گفتی برای منافذ حتما امتحان میکنم👍

عزیزم من قبل عید نوروز ی خط زخم رو بینیمه.. 

پسرم با اسباب بازیش زده

داروخونه گف زینک اکساید بزنم تو روز

زدم کمرنگ شده ولی ازبین نرفته

شما راه راحلی ندارین؟؟ 

💕💕💕💕

سلام عزیزم ممنونم که از تجربیاتت تاپیک زدی..  عاشق اینجور تاپیکای پوست ومو هستم😍 منم ب شدت ب ...

خواهش میکنم گلم خوشحال شدم تاپیک برات مفید بوده 

برای زخم روی بینیت از اسکراب استفاده کن چون لایه برداره به مرور زمان درست میشه از روغن زیتون هم میتونی استفاده کنی بزنی روش و بعد ۱۰دقیقه با آب گرم بشوریش من خودم اینو امتحان کردم خیلی خوب بود تازه مال من قدیمی بود مال شما جدیده خوب میشه

ممنون پیاز شروع کردم الان دوبار رو موهام گذاشتم، زینک چاق نمیکنه؟

خواهش میکنم عزیزم

زینک اصلا باعث چاقی نمیشه چون مواد مورد نیاز بدن رو تامین میکنه

آرد برنج و سفیده تخم مرغ و چند قطره گلیسیرین ولی اگه پوستت چربه به جای گلیسیرین روغن زیتون بریز

ببخشید گلیسیرین من حالت روغن ماننده.مایع نیس عیب نداره؟

توزندگی یه چیزایی روآسونمیشهفهمید،ولیسخت میشهفهموند....
خواهش میکنم عزیزم زینک اصلا باعث چاقی نمیشه چون مواد مورد نیاز بدن رو تامین میکنه

مرسی عزیزم، قرص eبه مژه و ابرو بزنیم خوبه؟

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

سلام عزیزم الان 35 سالمه

من پوست خیلی بدی داشتم مخصوصا در این 5 سال اخیر روزانه در شدت نور ظهر به ویژه تابستان در زمان طولانی بودم  برا همین  پوست خیلی بد شد کلکسیونی از ایرادات مثل منافذ باز جای جوش نقطه های سیاه رو بینی و تیرگی  و لکه روی پوست و خال ها صورتم هم زیاد شد  و بدتر از اون متوجه شدم که روی پیشونیم داره چروک می افته  البته دیگه صورتم جوش نداره جای جوش برای قبل 25 سالگیم بود که بالاخره با راکوتان درمان شد.

وقتی  کمی از کاراهام کمتر شد بچم بزرگتر شد و بالاخره درسم تمام شد تازه فکر  پوست و اندام و در کل سر و وضعم شدم. البته با این همه ایرادات ولی از دید سایرین زیبا و  خوش اندام هستم.

بالافاصله شروع کردم به لباس پوشیدم  مرتبتر و زیبا تر برای اینکه کمتر هزینه کنم شروع کردم به دوخت دوز  زیاد در ماه حداقل 5 لباس یا مانتو جدید برای خودم دوختم البته من خیاطی خوب و  تقریبا حرفه ای بلد بودم. و روزانه در منزل شروع به ورزش کردم فعلا فقط کمی دراز نشت میرم..

اولین کاری که کردم از ماسک  سودا  آلورا استفاده کردم  دیدم پوست خیلی تغییر کرد از اولین استفادش روزانه سه بار استفاده می کردم به مدت دو ماه.. بعد از اون  از کرم روشن کننده  سینره  به مدت یک ماه و روزانه سه بار استفاده کردم  واقعا رو پوست من خوب جواب داد (مارک های سینره بر خلاف قیمتشون به نظرم خوب هستن  من قبلا هم از محصولاتشون استفاده می کردم) . بعدش رفتم سراغ خط های رو پیشونیم از کرم  ضد چروک در مالیفت  برای یک ماه  روزانه دو بار استفاده کردم که اصلا خوب نبود هیچ تاثری روی پوست من نداشت. راستش ناراحت شدم چرا این کرم اصلا تاثیر نداشت رو اوردم به مواد گیاهی برای همین  رفتم سراغ  آلورا تو خونه یه گلدون خودم داشتم دیدم با یک بار استفاده پوست کشیده تر شده و چروک کمتر برای همین  الان یک ماهس ت روزانه چندین مرتبه از  آلورا برای پوستم استفاده می کنم  از سه تا خط رو پیشونیم الان  فقط یه نصفه مونده امیدوارم بتونم از بین ببرم.

در همین بین بود که تاپیک شما رو دیدم  رفتم  سراغ ماسک  سفیده تخم مرغ با ارد برنج خیلی خوب بود واقعا احساس کردم  منافد کوچکتر شدن  و پوستم شفافتر. از ماسک سیب زمینی و شیر هم استفاده کردم  اینم خوب بوده. 

اما دوست دارم پوستم  بدون ایراد باشه .