2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18444 بازدید | 582 پست
سلام عزیزم الان 35 سالمه من پوست خیلی بدی داشتم مخصوصا در این 5 سال اخیر روزانه در شدت نور ظهر به و ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم که شما هم مث من یهو به فکر پوستت افتادی و برای بهتر شدنش تلاش کردی والان نتیجه گرفتی 

منم پوستم هم جوش داشت هم جای جوش هم منافذ باز هم تیره شده بود و کلا افتضاح شده بود با استفاده از چیزایی که تو تاپیکم گفتم الان دیگه هیچ کدوم از اون مشکلات رو ندارم 

ازت خیلی ممنونم که توهم تجربیاتت رو گفتی حتمن استفاده میکنم شماهم هرسوالی داشتی بپرس تا جایی که بتونم کمکت میکنم   

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

فعلا  به خاطر کرونا نمی تونم بیرون برمدر اولین فرصت قصد دارم  صابون زردچوبه و روغن بادام تلخ رو تهیه کنم. ممنون از اینکه  تجربیاتو در اختیار  بقیه قرار میدین

از ماسک زرد چوبه استفاده کردم  که صورتمو بدتر زرد کرد و خیلی کثیف کاری داشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم الان 35 سالمه من پوست خیلی بدی داشتم مخصوصا در این 5 سال اخیر روزانه در شدت نور ظهر به و ...

منم تو خونه گلدون آلورا دارم ازش استفاده میکنم شما ماسک سودا آلورا رو از کجا تهیه کردی داروخانه یا لوازم آرایشی ها یا اینستا ؟

فعلا  به خاطر کرونا نمی تونم بیرون برمدر اولین فرصت قصد دارم  صابون زردچوبه و روغن بادام ت ...

بعد از استفاده از ماسک زردچوبه به فاصله ۲ دقیقه باید ۳ بار صورت رو شست که زرد نشه

منم تو خونه گلدون آلورا دارم ازش استفاده میکنم شما ماسک سودا آلورا رو از کجا تهیه کردی داروخانه یا ل ...

از لوازم آرایشی   اون زمان من 11 گرفتم 

البته اسکراپ و ژل شتشو  ابی رنگشو هم استفاده کردم هر دو خوبن سه ماه پیش 25 گرفتم.

خواهش میکنم گلم قرص ویتامین ای برای پرپشتی مژه و ابرو عالیه فقط اصلن داخل چشمت نره

ممنون عزیزم از راهنمایی😍

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

عزیزم برا جوش صورت چیکار کنم ؟ یک ماهه صورتم جوش میزنه قبلا اصلا جوش نمیزدم ، تو رژیمم اصلا چیز شیرین نمیخورم، ماست زدم ، ابلیمو ، گلاب ، ماست ، سفیده تخم مرغ زدم فایده نداشت، الان یک هفته است ویتامین e میزنم. به نظرت چیکار کنم؟ ممنون

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
عزیزم برا جوش صورت چیکار کنم ؟ یک ماهه صورتم جوش میزنه قبلا اصلا جوش نمیزدم ، تو رژیمم اصلا چیز شیری ...

روزی دو بار هربار به مدت ۵دقیقه صورتت رو با صابون زردچوبه بشور معجزه میکنه تو ۲هفته تاثیرشو میبینی ماست هم نزن چون باعث میشه جوش بزنی 

روزی دو بار هربار به مدت ۵دقیقه صورتت رو با صابون زردچوبه بشور معجزه میکنه تو ۲هفته تاثیرشو میبینی م ...

سلام

نشانه های اینکه انگل دمودکس کف سرم باشه چیه ؟؟؟ نشانه های خیلی ظریف ،