2777
2789
عنوان

مردم از گشنگی

601 بازدید | 51 پست

نهار سوپ درست کرده بودم با بی میلی تمام خوردیم الانم گشنمه

اخه سوپ ک غذا نیس خودمم میدونم بیچاره شوهرم الانم رفته سرکار 

نمیدونم چی درست کنم همه چی واسم تکراریه 

از همه غذاها خسته شدم ب هرچی فک میکنم تازه خوردیم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

منم 

کاش فقط تشنه میشدیم 

گشنه نمیشدیم فقط اب میخوردیم😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپ غذای کاذبع  نمیش ب تنهایی خورد اصلا

خب اخه پس چی درست کنیم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
منم  کاش فقط تشنه میشدیم  گشنه نمیشدیم فقط اب میخوردیم😂😂

ای کاش ی قرصی چیزی بود میخوردیم سیر میشدیم

چیه از صبح دارم اشپزی میکنم اینم نتیجش

کلم پلو با گوشت چرخی

کلم پلو ندوس😏

خب اخه پس چی درست کنیم

ارع واقعا من البتع مجردم 😂ولی مادرمم بندع خدا دغدغع اش همش غذاست 

برو تو نت بگرد غذای خوب و جدید پیدا کن

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

یه ته چین بزار یه ساعته آمادس😍 

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

غذاهای محلی شهر ها رو یاد بگیر درست کن هم تنوعه هم با طعم ها و غذاهای دیگه آشنا میشی.من این کارو کردم واقعا بعضی هاشون خیلی خوشمزه ان.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
سوپ پیش غذاست زرشک پلو مرغ یا ماکارونی یا کتلت یا کباب بشقابی یا قرمه سبزی

کباب بشقابی چیه

شما هرو روز از اینا درست میکنی من بخاطر کرونا مصرف گوشتو خیلی کم کردم ولی در حالت عادیم هر روز گوشتی درست نمیکردم

اگه رشته ی لازانیا و پنیر پیتزا داری  لازانیا درست کن😍

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕