2777
2789
عنوان

مردم از گشنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 51 پست
نوش جانتون باشه بذار تو یخچال فردا پس فردا برای شام بخورید من کلا شکموئم، هرچی اسمشو بشنوم دلم میخ ...

همشو به خورد بچه هام میدم😀

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اون دو تا غذای شمالی رو که گفتم سیر میخواد گفتم اگه از طعم سیر توی غذا خوشت نمیاد بدونی.نرم افزار پاپیونم بگیر روی گوشیت نصب کن. هر چی تنوع بخوای توش هست

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
اصلش همون بشامله😁  اگه دوست نداری درست نکن به جاش برو یه دبه ماست و ۱۰ بسته چیپس بخر   ...

فک کنم بهترین فکرو کردی😄

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
خب مرغ سوخاری و کشک بادمجون میرزا قاسمی ام خوشمزه اس

یه چیزی بگم دعوام نمیکنی هیچکدومو دوس ندالم خب ب من چه تقصیر مامانمه باید از بچگی همه چی بهم میداد الان اینا رم میخوردم والا 😰

اسی اون دو تا غذای شمالی رو که گفتم سیر میخواد گفتم اگه از طعم سیر توی غذا خوشت نمیاد بدونی.نرم افزا ...

پاپیو ک دارم 

منتها بیشتر واسه کیک استفاده میکنم سیرم ن خوشم نمیاد😰

بگو اسمتو تو پاپیون پیدات کنم