2777
2789
عنوان

مردم از گشنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذاهای محلی شهر ها رو یاد بگیر درست کن هم تنوعه هم با طعم ها و غذاهای دیگه آشنا میشی.من این کارو کرد ...

یک چندتاشون نام ببر لطفا

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
ولی بنظر من غذاس سوپ بخصوص سوپ جو اگه یکم باهاش نون بخوری سیر سیر میشی☺

سوپ جو بود موادشم

جو هویج بلغور گندم یذره رشته رب ابلیمو یکمم مرغ

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
ارع واقعا من البتع مجردم 😂ولی مادرمم بندع خدا دغدغع اش همش غذاست  برو تو نت بگرد غذای خوب و ج ...

الان میرم میگردم تو نت چاره ای ندارم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
یه ته چین بزار یه ساعته آمادس😍 

بدم میاد از ته چین

سوپ جو بود موادشم جو هویج بلغور گندم یذره رشته رب ابلیمو یکمم مرغ

ما که سیر میشیم🤣

البته برا شام بهتره ولی برا من نهارم اکیه👌🏻

مخصوصا اگه خوشمزه و یکم تند باشه با آبلیمو😋

آقا من سوپ میخوام😐

🌷
غذاهای محلی شهر ها رو یاد بگیر درست کن هم تنوعه هم با طعم ها و غذاهای دیگه آشنا میشی.من این کارو کرد ...

مثلا چیا

الان میرم میگردم تو نت چاره ای ندارم

مرغ مکزیکی رو بهت پیشنهاد میدم

دستورش تو نت هست

تو اینستاهم بزن #‍مرغ_مکزیکی_ستاره_پز  میاد

خیللللی اوجمزس

قلیه ماهی با تن ماهیم خیلی خفنه💋

🌷
همه زندگی مزش به خوردن😂😂😂 اونوقت میگی قرص بخوریم

اره واقعا خودمم عاشق خوردنم پس کاش غذای خونگی اصلا نبود راحت همیشه از بیرون میخریدیم یا چه میدونم رسم بود همه خونه ها اشپز داشتن اخ من راحت میشدم😄

یک چندتاشون نام ببر لطفا

ترشی قورمه. پیچاق قیمه. باقلا قاتق. سیر قلیه.خورشت اناردون(فصلش نیست البته) و خیلی غذای دیگه که فعلا حضور ذهن ندارم. دوتای اول غذای ترکی خودمونه.دوتای دوم شمالیه.همشو من دوس دارم. البته سلیقه ها هم متفاوته.توی نت سرچ کنی یا توی سرآشپز پاپیون بزنی هست.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
اگه رشته ی لازانیا و پنیر پیتزا داری  لازانیا درست کن😍

باور میکنی تا حالا ن درست کردم ن خوردم 

حس میکنم دوست ندارم بخاطر اون سسش هست تو دستور دیدم سس بشامل ک با فک کنم شیر درست میشه میگم الکی درست نکنم حیف میشه نکنه نخوریم

بازم بهت توصیه میکنم غذاهای محلی رو برا امتحان اول کم درست کن شاید خوشتون نیومد ما یبار به پیشنهاد ...

دست پخت ها فرق داره. من یه بنده خدایی سیر قلیه پخته بود حالم به هم خورد نتونسته بود درست طبق دستور در بیاره ولی یکی از فامیلامون شمالیه درست کرد ته ظرف رو در آورده بودیم. ولی اینکه سلیقه ایه درسته.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀