2777
2789
عنوان

منم نی نی میخوام تورو خدا کمکم کنید

135 بازدید | 21 پست

دیروز موعدم بود پری نیومد این ماه اقدام بودم ولی امروز از صبح زیر دلم درد میکنه دیروزم درد میکرد کمرمم درد میکنه همش احساس پری دارم یعنس باردار نیستم تورو خدا کمکم کنید

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین این دقیقا هم از علائم بارداری هست هم نیست کلا نشونه خوبیه یا بارداری یا رحمت داره برای باردار شدن آماده میشه آخه من سه ماه قبل با داریم اینطوری میشدم هی بعد فهمیدم رحمم داشته برای باردار شدن آماده میشده نشونه های بارداری هم همیینا بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ی تست بزن منم دلدرد پری داشتم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
عزیزم یه تست بزن خب

شوشو میگ زوده اخه قبلنا اینجوری ناامید شده بودم میگ بزار چهار روز دیگ بگذره

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
اصلا ب اینا نیست من بار اول ک باردار بودم همش حس پری داشتم الان ک اقدامم و فکر میکنم همش باردارم ولی ...

واس منم دعا کن باردار باشم

ببین این دقیقا هم از علائم بارداری هست هم نیست کلا نشونه خوبیه یا بارداری یا رحمت داره برای باردار ش ...

خداکنه چون این ماه بی سابقه یه هفته قبل پری هم زیر دلم درد میکرد

چندماه اقدام بودی؟

۱۳ ماه