2777
2789
عنوان

منم نی نی میخوام تورو خدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 21 پست
شوشو باتجربه خخخخخ

🤣🤣🤣

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
خداکنه چون این ماه بی سابقه یه هفته قبل پری هم زیر دلم درد میکرد

منم برای حاملگی همینطوری بودم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برای حاملگی همینطوری بودم

کاش منم باردار باشم بعد یکسال فهمیدم کیست های ریز دارم درمان کردم این ماه اقدام بودم

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

درد زیر دلم و کمرم باهمه

طبیعی و بدون دارو؟ چه مدت قبلش جلوگیری داشتی؟

آره طبیعی البته چند وقت قبلش رفتم آزمایش اینا دادم یکم تیروئیدم لب مرز بود قرص داد میخوردم 

حدود دوسال

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچها پری اومد متاسفانه خیلی ناراحت شدم ار امروز به دستور پزشکم شرو میکنم متفورمین میخورم و از روز۳ پری شبی دوتا لتروزول بنظرتون تاثیری داره؟