2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 75 پست
بله قطعا و صدالبته.... منم هر روز با مادرم دعوا داشتم از اون موقه ک ازدواج کردم فقط میخوام مامانمو ب ...

ارره واقعا 

من امشب خونه مامانم نیستم دارم حرص میخوورم‌ک‌چرا نرفتم پیشش !من واقعا بدون مامانم  نمیتونم 

چقدررررر دوسش دارم  عشق منه نفسم

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله قطعا و صدالبته.... منم هر روز با مادرم دعوا داشتم از اون موقه ک ازدواج کردم فقط میخوام مامانمو ب ...

خوش بحالتون ❤️❤️

دلم برای صورت پنبه ای مامانم یه ذره شده برای موهای نقره فامش

دلم میگیره از مادر بد گفتن رو‌میشنوم

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
میدونم تهمت خیلی سخته خخخخخیلی اون میدونه ک دخترش این کاره نیست فقط باهم ک بحث میکنید ب حرفش گوش نم ...

مادر منو  چی میگی تو عمرش یبار برام صبحونه درست نکرده  .یکبار موهامو  بچگی شونه نزد .یکبار لباسمو  اتو نکرد .یکبار نشد بری خونه یه زهر مار درست کنه تهش هفته ای یبار اگه خودش بخواد .مث کنیزا من  و  بابا  کاراشو میکنیم .یه بار لباسای بابا رو نشست .به شوهرش هم مدام  میپره بابای من مرد خیلی محترم  و  آرومیه این چی؟؟

اون چیزی که دوست داره انجام بده مثلا اگه دوست داره چادری باشی چادر بپوش یا کمکش بده تو خونه 

ن ب چادری مانتوییم کاری نداره اصلا  فقط هرچی خوبی کنم باز باهام دعوا داره بیشتر بخاطر شوهره 

اعصابم ضعیف شده دیگ ی قرص ک یکم ارومم کنه معرفی میکنید  

نگو اینجوری دورت بگردم به چیزای خوب فکر بکن

یکم گلاب بریز رو بالشتت قبل خواب چند قطره

گل گاو زبون هم‌ دم کن با نبات بخور جان دلم🥰🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
میدونم تهمت خیلی سخته خخخخخیلی اون میدونه ک دخترش این کاره نیست فقط باهم ک بحث میکنید ب حرفش گوش نم ...

باش  من اصلا  کینه ایی نیستم الان ک ناراحتم دارم اشک میریزم ی ساعت بعد یادم میره  ولی واقعا قلبمو شکونده با بقیه ابجیام اونجوری نیست  فقط با من بدع 

مامان تو موهاشو برات  سفید کرده مادر من فقط فکر ارایش و تیپ  خودشه

هر طور ک بوده هم مهم اینه ک به حرمت ۹ ماه ب شکم‌کشیدنت ک باعث شد دندوناش پوسیده بشن بدنش ضعیف بشه و درد بکشه حق نداری درباره اش بد بگی و فقططططط باید قدر دانش باشی !

حتی اگر فحشت دادو زدت تو وظیفته سری ک زمین داری بالا نیاری 

حتی طوری ارزش و احترامش زیاده ک خدا میگه وقت نماز مستحبی مادرت صدات کنه واجبه ک نمازتو بشکنی و جوابشو بدی!

حدی ک هرچیزی ک‌گفت باید اطاعت کنی جز عمل ب کفر خدا

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
منم اینطوری هستم بخدا روزی صدبار آرزوی مرگ میکنم ولی چه میشه کرد جز عادت  تو چندسالته من ۲۰ س ...

بمیرم برات منم گاهی میگم کاش ازدواج کنم ولی عزیزم  اگ بختت سیاه باشه هرجا ک بری همینه 

مامان تو موهاشو برات  سفید کرده مادر من فقط فکر ارایش و تیپ  خودشه

خوب خیلی خوبه که شکر خدا انقدر اوضاع زندگی خوب هست که به خودشون میرسن فدای تو بشم میدونی چقدر بیدار مونده مادرت که تو بخوابی نه ماه کم نیست درد کشیدن که‌ما به دنیا بیایم

بابای من کم میزاشت برا زندگیمون مامانم مجبور بود کار کنه وقتی نداشت برا آراستن

آخ که دلم پر میکشه براش 

مامان شما هم خوبه حتما خوبه  جانکم❤️❤️