2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 75 پست

اینا اسمشون مادره اسم مادر واسه مادری نیست مادر باید فداکار و عاقل باشه مادر باید واسه بچه اش واقعا مادر باشه چه معنی میده مادر به دخترش تهمت بزنه این مادر باید جواب پس بدن

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم برات منم گاهی میگم کاش ازدواج کنم ولی عزیزم  اگ بختت سیاه باشه هرجا ک بری همینه

خدانکنه عزیزدلم دشمنات بمیرن .... آره منم موافقم تازه من خانوادم خیلیم تعصبین از بیرون رفتن و شیک و پیک کردن هم محرومم 

همش میگم ازدواج بکنم راحت میشم 😭

ممنون عزیز دلم چشم 

این حرفتون درسته ولی اون ماه به شکم کشیدن مادر خواسته خودش بوده واسه خوش گذرونی این کار رو کرده من از این مادرها خوشم نمیاد و اصلا دوستشون ندارم بنظرم مادر نیستن چون این نمونه رو خودم هم دیدم 😭😭😭

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝
اینا اسمشون مادره اسم مادر واسه مادری نیست مادر باید فداکار و عاقل باشه مادر باید واسه بچه اش واقعا ...

بلاخره مادره دگ‌چ میشه کرد  باید من کوتاه بیام 

مرسی ک راهنماییم میکنی 

تو پاره تن مادرتی

به خستگیاش رفتار تندشو ببخش دختر بامنطق و زیبا دل🥰🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
این حرفتون درسته ولی اون ماه به شکم کشیدن مادر خواسته خودش بوده واسه خوش گذرونی این کار رو کرده من ا ...

تو ی قرصی میشناسی ک من وقتی داره دعوا میکنه بیخیال همه چی باشم 

هر طور ک بوده هم مهم اینه ک به حرمت ۹ ماه ب شکم‌کشیدنت ک باعث شد دندوناش پوسیده بشن بدنش ضعیف بشه و ...

من میگم  محبت من  بهش زبانزد شده جوری باهام برخورد میکنه که تمام دوست و  الشناها قیدشو  زدن  میگه این  با بچش ببین  چکار میکنه .من  فقط خوبی میکنم  میبرمش بیرون  و ...  تمام  چیزایی که لازم  دارن تهیه میکنم  اون خود درگیری داره  با هیچکس سازش نداره حتی فک کن  به من شیرم نداده .

بله قطعا و صدالبته.... منم هر روز با مادرم دعوا داشتم از اون موقه ک ازدواج کردم فقط میخوام مامانمو ب ...

منم حتما عین شما ها میشم  بهتره ک تحمل کنم چجوری خودمو کنترل کنم 

من منظورم شما تنها نیستی کلی دارم میگم از این مادرها دلم خونه چون واقعا تمام زندگیم به مادرم بیشتر از خودش بدرد خور بودم اما انگار من باهاش دشمنم همیشه نیش عین عقرب میزنه اصلا براش مهم نیست من بلا سرم بیاد یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی بخدا خواهرام خوشکل و با شعور اینقدر بدبختشون کرد بخاطر خودش اونا رو به خاک سیاه نشوند

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝
من  به مادرم  بگم ۵۰ تومن نیاز دارم  میگه قیافه داری برو  بده .بعد اینا اینجور م ...

اخ چقد سخت  واقعا درک میکنم هربار میرم بیرون 

از بیرون چیزی بیارم براشون میگه رفتی دادی اینو اوردی