اینا اسمشون مادره اسم مادر واسه مادری نیست مادر باید فداکار و عاقل باشه مادر باید واسه بچه اش واقعا مادر باشه چه معنی میده مادر به دخترش تهمت بزنه این مادر باید جواب پس بدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این حرفتون درسته ولی اون ماه به شکم کشیدن مادر خواسته خودش بوده واسه خوش گذرونی این کار رو کرده من از این مادرها خوشم نمیاد و اصلا دوستشون ندارم بنظرم مادر نیستن چون این نمونه رو خودم هم دیدم 😭😭😭
به خستگیاش رفتار تندشو ببخش دختر بامنطق و زیبا دل🥰🥰
به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگیات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگیات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
هر طور ک بوده هم مهم اینه ک به حرمت ۹ ماه ب شکمکشیدنت ک باعث شد دندوناش پوسیده بشن بدنش ضعیف بشه و ...
من میگم محبت من بهش زبانزد شده جوری باهام برخورد میکنه که تمام دوست و الشناها قیدشو زدن میگه این با بچش ببین چکار میکنه .من فقط خوبی میکنم میبرمش بیرون و ... تمام چیزایی که لازم دارن تهیه میکنم اون خود درگیری داره با هیچکس سازش نداره حتی فک کن به من شیرم نداده .
من منظورم شما تنها نیستی کلی دارم میگم از این مادرها دلم خونه چون واقعا تمام زندگیم به مادرم بیشتر از خودش بدرد خور بودم اما انگار من باهاش دشمنم همیشه نیش عین عقرب میزنه اصلا براش مهم نیست من بلا سرم بیاد یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی بخدا خواهرام خوشکل و با شعور اینقدر بدبختشون کرد بخاطر خودش اونا رو به خاک سیاه نشوند