2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 75 پست
اخ چقد سخت  واقعا درک میکنم هربار میرم بیرون  از بیرون چیزی بیارم براشون میگه رفتی دادی ا ...

برا من  میگه برو بده .میگه  کسی پول داد بهش بده .بعد میگن مادر میگم مگه میتونم میگه خوبم  میتونی بده و زندگیتو  بگردون میگم بیام  با شما زندگی کنم  میرم  سر کار میگه نه اصلا من اینجور راحتم .تو  برا خودت  خونه بگیر از پس خودت بر بیا .۴ روزه از دندون  درد نا ندارم  تکون بخورم .فقط پیام داد گفت امیدوارم انقدر زجر بکشی که حسرتت این روزا باشه الینم  بگم  تک  بچه هستم  

ارره واقعا  من امشب خونه مامانم نیستم دارم حرص میخوورم‌ک‌چرا نرفتم پیشش !من واقعا بدون مامانم ...

من حتی نبود مادرمو نمیتونم تصور عاشق مامانمم خیلی دوسش دارم ولی نمیدونم‌چرا انقد باهام بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی نبود مادرمو نمیتونم تصور عاشق مامانمم خیلی دوسش دارم ولی نمیدونم‌چرا انقد باهام بده 

باورت میشه منم  دیوانه وار دوسش دارم  .فقط میمونم  مگه چکارش کردم ؟؟ بخدا بچه های فامیل مادر .پدرشون  انقدر زجر میدن ولی اونا  باز فداشون  میشن .من هیچوقت بهشون  بدی نکردم  هیچوقت .خونه خریدم  براش .ماشین خردویم براشون  .هزار تومنم ندادن .بعد باهام اینجورن .اینبار که نفرین کرد گفتم دیگه برام مهم نیستی

منم حتما عین شما ها میشم  بهتره ک تحمل کنم چجوری خودمو کنترل کنم

همه چیو بسپار ب زمان .... میگذره...دختر فوق العاده شیطون و یه دنده و لجباز الان داره بهت میگه...زمان جوری ادمو میسازه ک نمیتونی تصور کنی الان این ادمه شده کسی ک میگه اشکال نداره جهنم به درک ...درعرض شش ماه انقری تغییر کردم ک خودم خودمو نمیشناسم...

بووو دلم پر بود چی نوشتما😂

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤