2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 75 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سر همه چی بیشتر سر بیرون رفتن همش میگه هرزه  ولگرد تو دختر نیستی همش تهمت میزنه

میدونم سخته و اذیت کننده اما بدون همه این گیر دادناش برای بیرون رفتن اول از همه از روی محبته دوم از همه بخاطر خودته

رفیق قدر اینکه کنارته و بهت میگه هرزه رو بدون 

شوهر من مادرش فوت کرده وسواس شدیییییید بوده همیشه میگه کاش بود و من نوکریشو میکردم

بااینکه انقدر اذیتشون میکرده بخاطر بیماریش

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

برا من  ۱۰۰  تا سور زده به مادرای شما روا نداره هیچی بهم  تمام  وقت  و  زندگیمو  فداش میکنم اخرش هیچ هر چی بیشتر محبت میکنم  چرت و پرت گفتنش بیشتر میشه هرچی قربون صدقش برم بدتر میشه

چجوری دلش میاد اون حرفارو بزنه بهم 

فدای شکل ماهت بشم 

مادره 

انتخاب جمله برای هرفرد متفاوته یکی خشن یکی لطیف

ختما دلش برات شور میزنه و دوست داره که چیزی میگه تو از بطن وجودشی پاره تنشی 

تو به خستگیاش و زحمتی مه برات کشیده به مهر مادریش ببخش ❣️❣️

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
همیشه اشک میریزم 

میدونم تهمت خیلی سخته خخخخخیلی

اون میدونه ک دخترش این کاره نیست فقط باهم ک بحث میکنید ب حرفش گوش نمیدی میخواد بااین حرفا دلتو بسوزونه تلافی سوزوندن دلش 

تو دعوا و بحث ک حلوا خیرات نمیکنن...انقدر کینه ای نباش 

ینی اینهمه بدبختی و رنج و سختی ک برات کشیده ارزشش این نیست ک از حرفایی ک بهت میزنه بگذری؟ 

خدایی چقدر تو دلشو شکوندی؟!قطعا زیاد‌ اگر میخواست ب دل بگیره و مثل تو‌براش غصه بشه ک عاقت میکردو بدبخت میشدی

یکم باگذشت باش مادرته کسی ک نهال وجودت از وجودشه

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
ازدواج که بکنین  قطعا نظرتون عوض میشه❤️

بله قطعا و صدالبته.... منم هر روز با مادرم دعوا داشتم از اون موقه ک ازدواج کردم فقط میخوام مامانمو بزارم رو سرم...دورش بگردم💓

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
۲۲ همش میگه شوهر نمیکنی میگه ترشیدی مگه من چند سالمه 

ایجانم.به دلت نیاد.مامانها چیزی تو.دلشون نیست.وقتی از دوروبر ناراحتن سر بچه هاشون خالی میکنند

برای روزهای خوبت دعا میکنم.
برا من  ۱۰۰  تا سور زده به مادرای شما روا نداره هیچی بهم  تمام  وقت  و &nbs ...

اهوم درک میکنم من دستم نمک نداره اگ‌تا ارنج عسل کنم بد دهنش باز میگه معصومه بده