2777
2789
عنوان

نامزدم بعد عقد

309 بازدید | 30 پست

بعد از عقد محضری یه جشن خیلی کوچیک یه جورایی دورهمی داریم

به نامزدم گفتم بعد عقد هر کسی میره خونه خودشون

نامزدم اینا اطراف شهر ما یه خونه دارن که کسی زندگی نمیکنه فقط بعضی وقتا میرن اونجا نامزدم میگه شبش دو تایی بریم اونجا بمونیم ولی من روم نمیشه حس میکنم خیلی زشته جلو خانواده ام اون شب رو دو نفری بریم خونه

خونه خودمون هم بمونه که بیشتر خجالت میکشم خونه نامزدمم که اصلا روم نمیشه برم هر کسی بره خونه خودش؟ حداقل تا نزدیکای صبح بیدار می مونیم بعدش بره خونه شون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون عقدید خوب همه میدونن و درکتون میکنن .البته باید ببینید خانوادتون چه جورین .بعضیها بدشون نیاد ولی بعضی ها مشکلی ندارن . ولی اگر اکی هستن برید چه اشکالی داره .شما الان رسما زن و شوهرید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

منم نرفتم ن شب هفتم ن تو کل دوسال تقدم یک شب هم خونه مادرشوهر نخوابیدم شوهذمم برای خواب خونه ما نمیموند کل روز و باهم میگشتیم ولی شبها هر کی جدا خونه خودش.بنظرم از الان زیاد نمون اونجا که توقع بشه همه چی از اول مهمه بعدادنمیشه جمعش کرد

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
منم نرفتم ن شب هفتم ن تو کل دوسال تقدم یک شب هم خونه مادرشوهر نخوابیدم شوهذمم برای خواب خونه ما نمیم ...

راضی بودین که هر کسی خونه خودش باشه؟

شب عقد هر کسی رفت خونه خودش ؟ یا تا صبح کنار هم بودین