بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا هرزگی مرد، روابط متعدد قبل ازدواج، تنوع طلبی، مشکل با همسر و خیلی جیزای دیگه که فقط زمینه چینی میکنه نه اینکه حتمااااا باعث خیانت شه
اینا رو داره؟؟؟؟؟
اگه نداره بیخودی سری که درد نمیکنه رو دستمال نبند
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
ببین دوست عزیز شما اگه چه از نظر ظاهری و باطنی و .... خیلی عالی هم باشی باز هم ممکنه خیانت ببینی.یه فکری تو ذهن مردا هست که اگه این اومده از این بهترشم میاد
یه بار یه خانومی طلاق گرفته بود میگفت شوهرم خیلی دوستم داشته جوریکه به این حجم از مهربونیش شک میکردم گاهی.میگفت گوشیش همیشه ی خدا این و اون ور ولو بوده بدون هیچ رمزی.میگفت همه حسرت خوردن گفتن خوش بحالت شوهرت اهل هیچی نیست.گفت یه روز اتفاقی فهمیدم گوشی مخفی داره حدود دوسالهمنم خنگ اصدا نفهمیدم.و دوست خانوم هم داشته.ازش طلاق گرفته بود.اینو نگفتم ته دلتون خالی بشه گفتم که بدکنین مرد همه چی ازش بر میاد
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
خانم با احتمالات و افکار مسموم زندگیتونو خراب نکنید.
وقتی جرمی مرتکب نشده،شما براش حکم نبُرید
همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.