2777
2789
اگه گوشیش دم دست وبدون رمزباشه بعیده خیانت کنه چون کسی که خیانت کنه گوشیش وپنهون میکنه که زنگ خوراش ...

یکی از همکارای بنده اسم طرفشو به نام من سیو کرده بود چون خانومش منو میشناخت مشکلی از این جهت نداشت 

مرد بخواد هررررررر غلطی میتونه بکنه روحتم خبردار نشه ولی خب اونایی خیانت میکنن که اولا خانوادشون خرابه وپدرومادرشم مثل خودشن ویا کسایی که ذاتشون خرابه و به علت تنوع طلبی که یه نوع بیماری روحی هست و اگر به روانکاو مراجعه کنن قطعا دارو میدن وباید تحت درمان قرار میگیرن اونا خیانت میکنن وگرنه کسی که پدرومادرش سالم باشن و تو خانواده سالمی تربیت بشه هیچوقت خیانت نمیکنه مگر اینکه بیماری چیزی داشته باشه

بچه ها برای یه کاربر نی نی سایتی که کرونا گرفته یه صلوات بفرستین حالش خوب نیست به دعاهای هممون نیاز داره لطفا یه صلوات برا بازگشت سلامتیش بفرستین چندثانیه بیشتر وقتتون و نمیگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد بخواد هررررررر غلطی میتونه بکنه روحتم خبردار نشه ولی خب اونایی خیانت میکنن که اولا خانوادشون خرا ...

هرچیزی یه دلیل منطقی داره به جای ربط دادن این قضیه به پدر و مادر باید دلیلشو پیدا کنید

هرچیزی یه دلیل منطقی داره به جای ربط دادن این قضیه به پدر و مادر باید دلیلشو پیدا کنید

وقتی شما میرید خواستگاری چشاتون و که جا نمیذارین؟....میرین میبینین پسند میکنین بعد ازدواج میکنین خانومتونم براتون نامه فدایت شوم نمینویسه که مجبور ب ازدواج شین.....میرسه به اخلاقیات....تا یه جایی همه یسری اخلاقای بد دارن چون هیچکس کامل نیست شاید تو یه چیزی خوب و اوکی باشه ولی قطعا تو چیز دیگه ضعفایی داره الان خودشما هم ممکنه درکنار چندتا اخلاق خوبتون چندتام اخلاق بد داشته باشین.....خب پس بااین حساب مشکلی ندارین همسرتون بره خیانت کنه دیگه؟....

بعدشم اگه مشکل خیلی جدی و حاده میتونین طلاقش بدین اینم بره با کسی که بدی هاش و نمیبینه ازدواج کنه و خوشبخت شه دیگه چرا به پای خیانت شما بسوزه؟

بچه ها برای یه کاربر نی نی سایتی که کرونا گرفته یه صلوات بفرستین حالش خوب نیست به دعاهای هممون نیاز داره لطفا یه صلوات برا بازگشت سلامتیش بفرستین چندثانیه بیشتر وقتتون و نمیگیره
این برمیگرده به صادق بودن توی جلسه خاستگاری و صحبتای قبل از ازدواج

صادق بودن ربطی به قبل و بعد ازدواج نداره اگه صداقتی وجودداشت انقدر خیانت زیاد نمیشد صادقانه میگفت دلمو زدی نمیخوامت این حق و حقوقت این مهریت تمام و کمال برو دنبال زندگیت...هرکس میرفت دنبال زندگی خودش تا جوونیش حروم نشه و با کسی دیگه خوشبختی رو بچشه.....صداقت ربطی ب قبل و بعد نداره همیشه باید صادق بود،بعدشم صحبتای قبل ازدواج هیچوقت به حدی نیست که یه شخص بشینه کلللل صفات و خصوصیات اخلاقیش و بریزه رو دایره....قبل ازدواج نهایتا یک جلسه یا فوقش چهار پنج جلسه دونفر همدیگه رو میبینن....بعدشم بر فرضم که حرف شما درست باشه بازم تو ۹۰درصد موارد مشکل از آقاست که طلاق پیش میاد آقا یا عصبیه یا دست بزن داره یامعتاده یا سرکار نمیره بیکاره یا خسیسه و خرجی نمیده یا اخلاق نداره یا چشم چرونه و میره توجمعای زنونه با زنا خوش و بش میکنه خب مسلما هیچ زنی همچین مردی رو قبول نداره مغز خر نخورده که باهمچین آدمی زندگی کنه عمرش هدر شه

صادق بودن ربطی به قبل و بعد ازدواج نداره اگه صداقتی وجودداشت انقدر خیانت زیاد نمیشد صادقانه میگفت دل ...

خیلی تند رفتی من خودم از همین نداشتن صداقت طرف مقابلم قبل از ازدواج خصارت زیادی دیدم اگه تو صحبتای قبل ازدواج همه چیزو بزاری روی دایره خیلی از مشکلات حل میشه

خیلی تند رفتی من خودم از همین نداشتن صداقت طرف مقابلم قبل از ازدواج خصارت زیادی دیدم اگه تو صحبتای ق ...

واقعا متاسفم براتون و براتون آرزوی خوشبختی میکنم....ولی دلیل نمیشه چون شما از نداشتن صداقت همسرتون لطمه دیدین پس قطعا مشکل از خانوماس....من کارشناس حقوقم تو موسسه حقوقی کارمند هستم ولی پرونده هایی که اساتیدمون برامون شرح میدادن و آماری که برامون از دادگاه خانواده میاوردن کاملا علت ۹۰ درصد طلاق ها خود آقایون بودن و استادمون هم قاضی دادگاه خانواده بود و خودش حق رو به خانم ها میداد میگفت علت بیشتر طلاق ها و از هم پاشیدگی خانواده ها آقایون هستن که خودشون زندگیشون و خراب کردن

امیدوارم هم آقایون هم خانوما عاقلانه فکر کنن و تصمیم بگیرن

بله واقعا،انشاالله

راستی یه سوال شما چرا اینقدر دلت از مردا پره؟ البته اگه مایلی جواب بده

چون انقدرتاپیک خیانت و دست بزن داشتن و خساست و ...اینا ازشون تو نی نی سایت دیدم که زده شدم.....اگه قبل ازدواجم با سایت اشنا میشدم شاید هیچوقت ازدواج نمیکردم،همسرخودم بااینکه خوب و مهربون و کاری و همه چی تمومه اما با تمام اینا بازم گاهی بهش شک میکنم چون دیگه اعتماد به هیچ مردی ندارم

[QUOTE=132010368]چون انقدرتاپیک خیانت و دست بزن داشتن و خساست و ...اینا ازشون تو نی نی سایت دیدم که زده شدم.....اگه ق ...[/QUOTE   حرف همرو بشنو ولی برای قبول کردنش فکر کن و بدون فکر و منطق هیچیزی رو قبول نکن