2777
2789
عنوان

کنکوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 31 پست
قربونت عزیزم همچنین حتما دعا میکنم... من یه شوهری گیرم اومده مث ناظمای مدرسه گیر داد بهم تا ارشدمم گ ...

خخخخ خوبه دگ ازین شوعرا ک پا ب پات بیاد کمه... افرین بهتون... هم رشته این؟

خخخخ خوبه دگ ازین شوعرا ک پا ب پات بیاد کمه... افرین بهتون... هم رشته این؟

نه هم رشته نیستیم دوتا بچه خرخون به هم رسیدن شوهرم تو انتخاب رشته کارشناسی اشتباه کرده میخواسته حتما دولتی بیاره مهندسی کشاورزی خونده ولی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش کارآفرینی خودم ارشد علوم تربیتی دارم و معلمم ضمنا آقامون با پسرهمسایه همکلاسی بوده همش میگه اون درسش خیلی ضعیفتر از من بوده🙊

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه هم رشته نیستیم دوتا بچه خرخون به هم رسیدن شوهرم تو انتخاب رشته کارشناسی اشتباه کرده میخواسته حتما ...

وااااای چ جذاب.... حسودی میکنه... از جریان حست ب پسره میدونه؟ چن سالته؟ خوشبحالت نصفه راهو رفتی گلم

وااااای چ جذاب.... حسودی میکنه... از جریان حست ب پسره میدونه؟ چن سالته؟ خوشبحالت نصفه راهو رفت ...

نه نمیدونه وای یه درصد فک کن بفهمه روز خواستگاری زمانی ک با هم صحبت میکردیم میگف من با فلانی همکلاسی بودم میخواس مثلا بریم از اون تحقیقات کنیم خخخ من خندم گرفته بود... حسودیش برا اینه ک پسره با پارتی باباش تونسته کار پیدا کنه ولی آقای من همه زندگیش تنهایی از پس مشکلاتش بر اومده 26 سالمه عزیزم آره نصف راهو رفتم اما ب سختی

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

این دوست داشتنه شاید اصلاا درست نباشه حتی ولی اگه درستم باشه الان وقتش نیست

باید ازین دوران استفاده کنی چون حیفه سر هیچ و پوچ از دست بره

همه الان شرایط تو رو دارن

تو خونه خوندن برای خیلیا شاید سخت باشه اما مهم اینه که جا نزنی

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤

ی توصیه 

ب هیچ وجه تو این دوران درگیر حاشیه نشو 

بنظرم اگه میخوای بقیه زندگیتو از لحاظ کاریو.. موفق باشی و ی جایگاه خوب برا خودت داشته باشی بشین بخون چن ماه سختیه تحمل کن و تمومش کن بعدا ک تموم شد میگی ارزششو داشت 

الان همهی تمرکزت باید رقابت با بقیه باشه و درس خوندن 

بنظرم گوشیم بدار کنار

There is GOD💚💚💚   ..                                               
بفهمه خیلی اکشن میشه.... 

وای نه دوس ندارم بفهمه پسره همچین آش دهن سوزیم نبود ک فک میکردم هنوزم مجرده

ی توصیه  ب هیچ وجه تو این دوران درگیر حاشیه نشو  بنظرم اگه میخوای بقیه زندگیتو از لحاظ ک ...

گوشی ندارم با لب تاپم... بخدا خودمم میخام اما درسم نمیاد... تو اجرا ضعیفم... حس مکنم افسردم

گوشی ندارم با لب تاپم... بخدا خودمم میخام اما درسم نمیاد... تو اجرا ضعیفم... حس مکنم افسردم

افرین 

دقیقا منم همچین حسی داشتم دوران کنکور حس یکنواختی بی ارزش بودن حس نگرانی ک این دوران همیشه هست ولی اصلا اینطوری نیست کنکور ک تموم شه و رشته ی دلخواهتو قبول شی آرامش میگیری

There is GOD💚💚💚   ..