2777
2789
عنوان

کنکوریم

814 بازدید | 31 پست

کنکوریم ولی حالو هوای درس نیست... درسم وبه شاگرد زرنگم عاشقه درسم هسم اما درسم نمیاد... یکیو دوس دارم ذهنم همش مشغوله اونه نمدونم دیگ چکار کنم... شرایطم خوب نیست... تو خانوادمم همش دوا و بخاطر شرایط کنونی همه عصبیم دیگ حتی تو خونه ام نمتونم درس بخونم خیلی خستم خیلی

اونی که دوستش داری بعدا هم میتونی بهش فکر کنی ولی کنکور همین یه باره.

دوران طلاییتو از دست نده.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فارع التحصیلم ولی دارم باز برا کنکور میخونم از من ب شما نصیحت این دوزانو از دست ندین همیشه پشیم نی باهاتون میمونه فقط درس بخونین.بخدا بعدا اینقدر پشیمون میشینن خاک بر سر من ک الان جای درس خوندن دارم تو نی نی سایت میچرخممم

برو خدا رو شکر کن که الان همه تو خونه نشستن و از گردش و تفریح خبری نیس توام میتونی با خیال راحت بشینی درس بخونی اگه مث دوران ما ایام عید باید هی مهمون و مهمون بازی رو تحمل میکردی و وقتتو بیخود هدر میدادی خوب بود اینو برا این گفتم ک گفتی شاگرد زرنگم من ک موقع کنکور سخت گرفتم ب خودم نتیجشم دیدم خدا رو شکر

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

اینم بگم منم موقع کنکور فک میکردم یکیو دوس دارم ولی بعدش فهمیدم اشتباه میکردم پسر همسایمون بود... دیگه گذشت صبح یه روز که میخواستم برم دانشگاه که یه شهردیگه بود و 2 ساعت راه بود تا اونجا از قضا همونی ک دوسش داشتم اونروز منو رسوند تا در دانشگاه کلی هیجان زده شده بودم وقتی رفتم دانشگاه ظهرش واسم یه خواستگار پیدا شد و الان همون خواستگار شوهرمه فک کنم از پاقدم اون بود به همین سادگی به همین خوشمزگی

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
راهکارت چیه ک خلاص شم ازین مخمصه؟ تو اجرا ضعیفم

واسه اعصابت ک ب هم ریختس پیشنهاد میکنم با یه مشاور مشورت کن بعدشم بشین یه برنامه توپ واقع بینانه بریز سعی کن هرروز بیشتر از دیروز طبق برنامه رفتار کنی یادتم باشه کیفیت خیلی مهمتر از کمیته حالا نتونستی روزی 14 ساعت مث بعضیا بخونی فک نکن دنیا ب آخر رسیده تو 4 ساعت بخون ولی با کیفیت 

اینم بگم منم موقع کنکور فک میکردم یکیو دوس دارم ولی بعدش فهمیدم اشتباه میکردم پسر همسایمون بود... دی ...

عزیزم ایشالله خوشبخت شی خیلی خوشال شدم برا منم دعا کن زندگیم ب خوشمزگیه زندگیت باشه /:

عزیزم ایشالله خوشبخت شی خیلی خوشال شدم برا منم دعا کن زندگیم ب خوشمزگیه زندگیت باشه /:

قربونت عزیزم همچنین حتما دعا میکنم... من یه شوهری گیرم اومده مث ناظمای مدرسه گیر داد بهم تا ارشدمم گرفتم حالا دوباره گیر داده دکترا آزمون بدم ولی با بچه کوچیک نمیتونم ولی دخترم بزرگتر بشه حتما آزمون میدم از این شوهرا گیرت بیاد خیلی انگیزه برا درس خوندن پیدا میکنی😉