من فارع التحصیلم ولی دارم باز برا کنکور میخونم از من ب شما نصیحت این دوزانو از دست ندین همیشه پشیم نی باهاتون میمونه فقط درس بخونین.بخدا بعدا اینقدر پشیمون میشینن خاک بر سر من ک الان جای درس خوندن دارم تو نی نی سایت میچرخممم
برو خدا رو شکر کن که الان همه تو خونه نشستن و از گردش و تفریح خبری نیس توام میتونی با خیال راحت بشینی درس بخونی اگه مث دوران ما ایام عید باید هی مهمون و مهمون بازی رو تحمل میکردی و وقتتو بیخود هدر میدادی خوب بود اینو برا این گفتم ک گفتی شاگرد زرنگم من ک موقع کنکور سخت گرفتم ب خودم نتیجشم دیدم خدا رو شکر
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم.
اینم بگم منم موقع کنکور فک میکردم یکیو دوس دارم ولی بعدش فهمیدم اشتباه میکردم پسر همسایمون بود... دیگه گذشت صبح یه روز که میخواستم برم دانشگاه که یه شهردیگه بود و 2 ساعت راه بود تا اونجا از قضا همونی ک دوسش داشتم اونروز منو رسوند تا در دانشگاه کلی هیجان زده شده بودم وقتی رفتم دانشگاه ظهرش واسم یه خواستگار پیدا شد و الان همون خواستگار شوهرمه فک کنم از پاقدم اون بود به همین سادگی به همین خوشمزگی
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم.
واسه اعصابت ک ب هم ریختس پیشنهاد میکنم با یه مشاور مشورت کن بعدشم بشین یه برنامه توپ واقع بینانه بریز سعی کن هرروز بیشتر از دیروز طبق برنامه رفتار کنی یادتم باشه کیفیت خیلی مهمتر از کمیته حالا نتونستی روزی 14 ساعت مث بعضیا بخونی فک نکن دنیا ب آخر رسیده تو 4 ساعت بخون ولی با کیفیت
قربونت عزیزم همچنین حتما دعا میکنم... من یه شوهری گیرم اومده مث ناظمای مدرسه گیر داد بهم تا ارشدمم گرفتم حالا دوباره گیر داده دکترا آزمون بدم ولی با بچه کوچیک نمیتونم ولی دخترم بزرگتر بشه حتما آزمون میدم از این شوهرا گیرت بیاد خیلی انگیزه برا درس خوندن پیدا میکنی😉