2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9067 بازدید | 308 پست
زنگ بزن نمایندگیش میاد عوض مزکن دیروز واس منم سوخت البتع برامن الجی پونصد پول تعویص گرفت

نمایندگیش اومدن 

چون بالای ده سال هستش گارانتی که نداره، بعد گفتن چون تحریمیم برد و قطعات اینمدلی نداریم تعمیر هم نمیشه 

ببین ابجی من وضع پدر مادرم بد نبود ولی خودم وسایل قیمت مناسب برداشتم مثلا قهوه ساز چرخ گوشت غذا ساز ...

عزیزم ممنون از راهنماییت، میگم من گفتم گاز فر دار بخرم ،بنظرت کدوم بهتره گاز فردار؟ مایکروفر یا اون توستر؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخااارشو اصلا تخررررر بلا استفاده میمونه بخدا برای من بالا انباریه بعد جاروبرقی بوش خ خوب من چهار خر ...

عزیز مامانم بوش داره عالیههههه اما الان خیلی گرون شده، بخارشوی من خیلی دوست دارم برا طی کردن زمین عالیه، تو خونه بابام خیلی استفاده میکنیم

میدونم خ حرف زدم ولی ب نطرم لازم بگم بهت ابجی و اینک اگ متراژ خونت  بزرگ ساعت ایستاده بخر توچشم ...

نه عزیزم ،خیلی حرفت به کارم اومد، همه میگن تو چشما و بزرگا رو یه چیز معمولی رو به خوب ببر، که چشم باشه 

بعد من خونم کوچیکه خواهر ،زیاد جا نداره برا بوفه اینا 

اما سرویس پذیرایی مامانم یکی برآن خریده نقره ای با سنگ فیروزه ای، خیلی تو چشمه

عزیزم ممنون از راهنماییت، میگم من گفتم گاز فر دار بخرم ،بنظرت کدوم بهتره گاز فردار؟ مایکروفر یا اون ...

خب گاز فردار خیلی بهتر  هم ب عندان گاز هگ کیک پیتزا مرغ و و میتونی توش راحت درست کنی البته بااازم میگم تیک بزرگت خوب بخر چون توچشمن  گاز یخچال لباسشویی خیلی مهمن خیلی حتی اگ بد بخری خراب بشه میگ همه وسایلات بنجولن و پولش بخواد بده باز خودت میسوزی چون هم بابت اون پول دادی بازم برا تعمیرش باید پول بدی  صنام مارک خوبیه دوقلوش حدودا ۱۱ تومن فک کنم سادش کمتر 

مامان دوقلوها 🥺❤