سارااکریمی مدیر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3085 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 9067 بازدید | 308 پست سلام خانومااگه وسیله ها برقی خوب و قیمت مناسب میشناسید یا جایی که قیمت ها مناسب داره لطفا بهم معرفی کنید. اگه تجربه دارید بهم بگید ظروف و سیله آشپزخانه رو چطور بخرم که کاربردی تر و قیمت مناسب تر بشه. 1399/01/21 | 02:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharan_baran عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 641 زنگ بزن نمایندگیش میاد عوض مزکن دیروز واس منم سوخت البتع برامن الجی پونصد پول تعویص گرفت نمایندگیش اومدن چون بالای ده سال هستش گارانتی که نداره، بعد گفتن چون تحریمیم برد و قطعات اینمدلی نداریم تعمیر هم نمیشه
سارااکریمی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3085 ببین ابجی من وضع پدر مادرم بد نبود ولی خودم وسایل قیمت مناسب برداشتم مثلا قهوه ساز چرخ گوشت غذا ساز ... عزیزم ممنون از راهنماییت، میگم من گفتم گاز فر دار بخرم ،بنظرت کدوم بهتره گاز فردار؟ مایکروفر یا اون توستر؟
سارااکریمی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3085 بخااارشو اصلا تخررررر بلا استفاده میمونه بخدا برای من بالا انباریه بعد جاروبرقی بوش خ خوب من چهار خر ... عزیز مامانم بوش داره عالیههههه اما الان خیلی گرون شده، بخارشوی من خیلی دوست دارم برا طی کردن زمین عالیه، تو خونه بابام خیلی استفاده میکنیم
سارااکریمی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3085 ولی حتماااا ی تابلو بخر چون ب چشم میاد دیوار خالی خونت ولی خداوکیلی دوستان مشاوره میدید اینم بگید اگ ... آره عزیزم دقیقا یه ساعت قشنگ میدم و یه قاب عکس مدرن
سارااکریمی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3085 من از مایکرو زیاد استفاده میکنم. به نظرم عملکرد فر و تستر بیشتر به هم شبیه تا فر و مایکرو الان توستر دقیقا فرقش با مایکرو چیه
سارااکریمی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3085 میدونم خ حرف زدم ولی ب نطرم لازم بگم بهت ابجی و اینک اگ متراژ خونت بزرگ ساعت ایستاده بخر توچشم ... نه عزیزم ،خیلی حرفت به کارم اومد، همه میگن تو چشما و بزرگا رو یه چیز معمولی رو به خوب ببر، که چشم باشه بعد من خونم کوچیکه خواهر ،زیاد جا نداره برا بوفه اینا اما سرویس پذیرایی مامانم یکی برآن خریده نقره ای با سنگ فیروزه ای، خیلی تو چشمه
mahhhhhhhhtab عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 الان توستر دقیقا فرقش با مایکرو چیه ببین تستر کارایش خیلی بهتر میتونی کیک پیتزا بذاری تو مایکرو نمیش مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 آره عزیزم دقیقا یه ساعت قشنگ میدم و یه قاب عکس مدرن اره حتما تابلو قشنگ بزن مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 نمایندگیش اومدن چون بالای ده سال هستش گارانتی که نداره، بعد گفتن چون تحریمیم برد و قطعات اینم ... باید گاراتتی دستگاه برقی هی تمدید کنی مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 عزیز مامانم بوش داره عالیههههه اما الان خیلی گرون شده، بخارشوی من خیلی دوست دارم برا طی کردن زمین عا ... خب طی شو بخر ولی ب نطرم الکبه این فقط دوست داشتن مامان دوقلوها 🥺❤
سارااکریمی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3085 ببین بالا انباریه بخارشو عزیز این سبزی خوردنم خیال کنم به کار نمیاد
سارااکریمی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3085 همشوووون بلا استاده جز این وسطی ک من خیلی ب کارم میاد ماشالا بابات همه چی دادن، ایشالا خوشبخت شیاون وسطی گوشت کوب هستش؟
mahhhhhhhhtab عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 عزیزم ممنون از راهنماییت، میگم من گفتم گاز فر دار بخرم ،بنظرت کدوم بهتره گاز فردار؟ مایکروفر یا اون ... خب گاز فردار خیلی بهتر هم ب عندان گاز هگ کیک پیتزا مرغ و و میتونی توش راحت درست کنی البته بااازم میگم تیک بزرگت خوب بخر چون توچشمن گاز یخچال لباسشویی خیلی مهمن خیلی حتی اگ بد بخری خراب بشه میگ همه وسایلات بنجولن و پولش بخواد بده باز خودت میسوزی چون هم بابت اون پول دادی بازم برا تعمیرش باید پول بدی صنام مارک خوبیه دوقلوش حدودا ۱۱ تومن فک کنم سادش کمتر مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 ماشالا بابات همه چی دادن، ایشالا خوشبخت شی اون وسطی گوشت کوب هستش؟ سه کاره خیلیییی ب درد میخوره ب نظر من برامن کارایس زیاد بود مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 عزیز این سبزی خوردنم خیال کنم به کار نمیاد ن دیگ نمیبینی بالا انباریه یعنی بلا استفاده مامان دوقلوها 🥺❤