2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9067 بازدید | 308 پست
بخار شو من خودم بنظرم خیلی استفاده ام میشه چون همش در حال بشور بسابم ولی میگن بعضیا ک کاربردی نداره& ...

اما میدونی زمین شوی بهتره، چون سرای. مختلف بخارشوی کمتر استفاده میشه ولی چون تفاوت قیمت‌ها خیلی کمه همون بخارشوی به صرفه تره

من سیزده سال قبل غذاساز گرفتم فقط یکبار باهاش سبزی خورو کردم به کار نمیاد  بجاش گوشت کوب برقی ...

زنگ بزن نمایندگیش میاد عوض مزکن دیروز واس منم سوخت البتع برامن الجی پونصد پول تعویص گرفت

مامان دوقلوها 🥺❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ابجی من وضع پدر مادرم بد نبود ولی خودم وسایل قیمت مناسب برداشتم مثلا قهوه ساز چرخ گوشت غذا ساز سه کاره ساندویچ ساز ارام پز سرخ کن  مایکروویو چایی ساز اسپرسو ساز زود پز سبزی خرد کن ولیییی خداییی زود پز چهار بار  کلا از ساندویچ ساز یکبار استفاده کردم بقیه وساااایل اصلاااا هیچ استفاده ای نکردم  متیکرویو فقط خوشگلی داره ولی اصلااااا ب درد نمیخوره گازمم رومیزیه من راضیم ولی فرش جنس خوب بخر چون تو دید من نگین مشهد خریدم دوسال پیش سرویس چوبم با شیش تومن خریدم وجنسشم عالیه البته ی مبل۶ نفر تخت دراور زیر تلویزیون جاکفشی بود

مامان دوقلوها 🥺❤
اما میدونی زمین شوی بهتره، چون سرای. مختلف بخارشوی کمتر استفاده میشه ولی چون تفاوت قیمت‌ها خیلی کمه ...

بخااارشو اصلا تخررررر بلا استفاده میمونه بخدا برای من بالا انباریه بعد جاروبرقی بوش خ خوب من چهار خریدم ازش خ راضیممممم   کریستال بخر همشوو ولی بشقاب ی ۱۲ نفرا بخر یا ارکوپال یا چبتی والا من همونم برام استفاده نشد  مثل احمقا قاشق چنگال ۲۴ نفر خریدم واصلااااا استفاده نمیکنم بخدا

مامان دوقلوها 🥺❤

ولی حتماااا ی تابلو بخر چون ب چشم میاد دیوار خالی خونت ولی خداوکیلی دوستان مشاوره میدید اینم بگید اگ میخواد جهاز معمولیم ببره جتما وسایل تو چشممم بخره چون مهم تره مثل فرش خوب سرویس چوب خوب لوستر معمووولی ولی خوشگل دو سه تا تابلو معمولی ولی خوشگل ایناااا خ توچشمن و خیلی باعث قشنگی خونت میشه

مامان دوقلوها 🥺❤

ب چای ایتا وسایل بزرگمارک توچشممم بخر مثل الجی کنود سامسونگ بوش چون داری همرو ساده میخری ولی اینا مارک خوب بخر چون مردممم تو کابینت نمیبینن ولی بیرون کابینت ک میبینن اگ اونا مارک خوب باشن میگن حتمااا بقیه همین مارک از من ب تو نصیحت عقل مردم تو چششون

مامان دوقلوها 🥺❤

اگ ببینی وسایل برقی رو اپن من مارکن ولی خب من پولم نرسید گاز مارک بخرم ولی روهامم خریدم وابنمممم بگمممم  هیچ  وسایل برقی مال ایرااان نیست هیچی ایران تولید کننده نیست و هنش برا کره ژاپن چین ک وارد ایران میشه شرکت ب نام خودش میزن 

مامان دوقلوها 🥺❤

و اینک میگن تشک معموللی بنداز  روتخت اصلاااا امکان نداره کمرررت داغون میشه  ب فکر اون نیستی ب فکر خودت باش رویال مارک خوبیه  قیمتش مناسب برامن ک خوبه ازش راضیم بعد دوسال هنوز مثل اولش بعد روتختی حاضری نخر پارچه معمولی بخر بده بدوزن ارزون تر در میاد  برات  من دوتا حاضری خریدم اولش فقط بقیش همینکار میکنم خ خوشگل میشه تازه

مامان دوقلوها 🥺❤

میدونم خ حرف زدم ولی ب نطرم لازم بگم بهت ابجی و اینک اگ متراژ خونت  بزرگ ساعت ایستاده بخر توچشمه ویتزین هم رنگش بخربذار اینور  کریستال توش بچین بعد زیر تلویزیون یافت اباااد خ خوبن و قیمت مناسب بخدا من خریدم هشتصد ولی پرسیدم یک و سیصد ی دکوری رومیزی ساده ولی شیک بخر کلا وسایل ک توچشمن خوب بخر در عین سادگی اگ مارک بد بخری چون همشون معلومن میگن مارک بد اورد ولی اگ اونایی ک تو دیدن خوب باشن کل جهیزیه ب اسم خوب در میره از من گفتن بوود

مامان دوقلوها 🥺❤
دقیقا من اصلا پلو پز نمیخوام، خونه خودمون هم نداشتیم، گفتم گاز فر دار بخرم، مایکرو دیگه نمیخوام بخرم ...

من از مایکرو زیاد استفاده می‌کنم. به نظرم عملکرد فر و تستر بیشتر به هم شبیه تا فر و مایکرو

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍