2777
2789
باور میکنی منم من نامزدم هنوز بچه دار بشم ببین چی میشه بواسیرم بعضی وقتا افتضاح میشه😢

اوهوم خیلی درد بدیه

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شقاق و بواسیر چیه نمیدونم؟؟؟🙄🙄🙄

اونم مال پشت بواسیر من بعضی وقتا خونیم میشه شدید حالا عفونت درمانش راحته اونا ن

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اوهوم خیلی درد بدیه

مال ت خونیم میشه؟

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بچه ها اون عرقم بخورین ب من خیلی اثر کرد قیمتشم کمه

عرق نیلوفل یا نیلوفر

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
ویییی درمان نداره؟؟

ننمیدونم والا ما ک کلا ارثی هممون داریم چند تا از عمع هام عملن کردن ولی سخته دیگه اونا عمل کردن بازم سختشونه تو فامیل ما ک کسی درمان نکرده کامل

مال ت خونیم میشه؟

آره یبوستم اصلا خوب نمیشه.... واسه همین اونم خوب نمیشه پماد میزنم روزی یک بار

آره ولی چون بچه شیر میدم هرچیزی رو نمیتونم بخورم.... بازم مرسی دوست عزیز. 

حتما برو دکتر قارچ باشه درمانش نکنی خطرناک میشه برا شوهرتم بده عفونت به اونم منتقل شده الان حتما برو دکتر دارو میده به شوهرتم میده که اگه انتقال پیدا کرد درمان شه عزیزم

آره یبوستم اصلا خوب نمیشه.... واسه همین اونم خوب نمیشه پماد میزنم روزی یک بار

ن مت یبوستو خاکشیر و کیوی زیاد میخورم بهتر شده ولی خونی شدنی میترسم اصلا استرس میگیرم برم دسشویی درده بدیه

حتما برو دکتر قارچ باشه درمانش نکنی خطرناک میشه برا شوهرتم بده عفونت به اونم منتقل شده الان حتما برو ...

وااای چ خطری؟ 

من فریز کردم خوب شدم

عزیزم فریز چیه؟ 

وااای چ خطری؟ 

وااااااا قارچ خارش شدید میگیری زخم میشی قاچ رحمتو الوده کنه اذیت نمیشه اون خارشی که داری روز به روز بدتر میشه اگه دکتر نری رحمت زخم میشه عصبیت میکنه عفونت نباید توبدن بمونه که